ΤΕΧΝΕΣΒΙΒΛΙΟ

Johnnie Society: Ένα βιβλίο από το… μέλλον

Το πρώτο μυθιστόρημα του Γιάννη Φάρσαρη, που διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή, είναι μια ιστορία για τον σύγχρονο κόσμο των "golden boys" μέσα από μια γκάμα πολλών διαφορετικών χαρακτήρων που καταθέτουν τη δική τους αλήθεια.

Johnnie Society: Ένα βιβλίο από το… μέλλον

Ένα βιβλίο από το μέλλον του… βιβλίου μας στέλνει ο Γιάννης Φάρσαρης. Για την ακρίβεια ένα μυθιστόρημα (το πρώτο του συγγραφέα), με τον τίτλο «Johnnie Society», το οποίο διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του δικτυακού τόπου www.johnnie-society.org. Αν μη τι άλλο, είναι μια ευκαιρία για τους «παραδοσιακούς του χαρτιού» να δουν το «προσεχώς» της βιβλιαγοράς και των βιβλιοθηκών του μέλλοντος.

Πάντως, η ιστορία του βιβλίου ξετυλίγεται στο παρόν: ο σύγχρονος κόσμος των «golden boys» μέσα από το βλέμμα του συγγραφέα και μέσα από μια γκάμα πολλών και διαφορετικών χαρακτήρων που δίνουν τις διαφορετικές διαστάσεις της πραγματικότητας καταθέτοντας τη δική τους αλήθεια, τη δική τους εκδοχή της ιστορίας. Επίκεντρο της ιστορίας μια παλιά ιδέα που αποκαλύπτεται εκ νέου και γίνεται πράξη, θέτοντας σε κίνηση τον τροχό των ανθρώπινων ζωών.

Και το αποτέλεσμα είναι ένα μυθιστόρημα που ρέει γρήγορα και απεικονίζει πιστά έναν ολόκληρο κόσμο.

Γιάννης Φαρσάρης, «Johnnie Society», σελίδες: 234, μέγεθος: 1,36 MB, διατίθεται δωρεάν από τον δικτυακό τόπο www.johnnie-society.org  

ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS

Το site του Johnnie Society
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ο σοφός μετράει τη ζωή του σαν άνθρωπος που πρέπει να ζήσει πολύ, σε λίγο χρονικό διάστημα."

Baltasar Gracian, Ισπανός συγγραφέας

  • 585 π.Χ. - Συμβαίνει έκλειψη Ηλίου που είχε προβλεφθεί από τον Θαλή τον Μιλήσιο.
    1905 - Ρωσοϊαπωνικός Πόλεμος: Λήξη της Μάχης της Τσουσίμα με την καταστροφή του ρωσικού στόλου της Βαλτικής από τους Ιάπωνες.
    1934 - Γέννηση των πεντάδυμων των Ντιόν στον Καναδά, των πρώτων στην Ιστορία που επέζησαν όλα της βρεφικής τους ηλικίας.
    1937 - Επίσημα εγκαίνια της κρεμαστής γέφυρας Γκόλντεν Γκέιτ στο Σαν Φραντσίσκο.
    1952 - Οι γυναίκες στην Ελλάδα αποκτούν δικαίωμα ψήφου.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2