The lost symbol: Συνομωσιών συνέχεια δια χειρός... Νταν Μπράουν

Άργησε αλλά τα κατάφερε. Ύστερα από 5 χρόνια καθυστερήσεων, το καινούργιο μυθιστόρημα του Νταν Μπράουν, που αποτελεί συνέχεια του Κώδικα Ντα Βίντσι, κυκλοφορεί στις 15 Σεπτεμβρίου 2009 και πρόκειται να γίνει ανάρπαστο.
Η αναμονή για τους εκατομμύρια θαυμαστές του Νταν Μπράουν πήρε την τελευταία της αναβολή. Ο εκδοτικός οίκος Doubleday ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου βιβλίου του συγγραφέα με τίτλο Το Χαμένο Σύμβολο. Το βιβλίο θα βρεθεί στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις 15 Σεπτεμβρίου του 2009 και θα κυκλοφορήσει σε 5 εκατομμύρια αντίτυπα Είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία από το Amazon  και έχει ήδη έχει μπει στο Top 10 των κρατήσεων. Αν και συγγραφέας και εκδότης τηρούν σιγή ιχθύος όσον αφορά την πλοκή του βιβλίου, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, η υπόθεση θα παρακολουθεί ένα 12ωρο από την ζωή του Ρομπερτ Λάνγκτον "εμπλουτισμένο" με όλα τα στοιχεία που μας έκαναν να τον αγαπήσουμε: μυστικισμός, επιστήμη, θεωρίες συνομωσίας και θρησκευτικές ανατροπές.

Πρόκειται για το σήκουελ του μπέστ σέλλερ Ο Κώδικας Ντα Βίντσι, που είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία σε πωλήσεις αγγίζοντας τα 81 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Στα ίδια μονοπάτια είχε πορευτεί και η κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος με 758 εκατομμύρια δολλάρια στο Box office και πρωταγωνιστές τους Τομ Χάνκς και Οντρέ Τουτού.

Όπως δήλωσε και ο υπεύθυνος έκδοσης Sonny Mehta " Θα είναι μεγάλη μέρα για τους αναγνώστες και τους πωλητές. Το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του Νταν Μπράουν στην εξιστόρηση, οι ίντριγκες, οι κώδικες και η συνεχόμενη αγωνία θα βρίσκονται και σε αυτό το βιβλίο. Πρόκειται για το πιο πολυαναμενόμενο βιβλίο στην σύγχρονη ιστορία και σίγουρα αξίζει την αναμονή σας."

Η κινηματογραφική μεταφορά και αυτού του βιβλίου είναι ήδη στα σκαριά, μιας και η συνεργαζόμενη Columbia έκανε λόγο για τρίτη ταινία βασισμένη σε μια νέα κατά Νταν Μπράουν θεωρία μαζικής συνομωσίας. Οι φανς του συγγραφέα μεταξύ άλλων, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ταινία Angels and Demons βασισμένη στο βιβλίο του Μπράουν Illuminati, πάλι με τον με τον Τομ Χανκς, που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα.



Άκρως... συνομωσιολογική λοιπόν αυτή η χρονιά, θα επιφυλάξει πολλές εκπλήξεις στο αναγνωστικό κοινό που περιμένει αγωνιωδώς να πιάσει στα χέρια του το νέο πόνημα του ταλαντούχου συγγραφέα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v