Διαγωνισμός In2life: Τρία νέα βιβλία από την Εμπειρία Εκδοτική

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό του In2life και της Εμπειρία Εκδοτική και κερδίστε  τρία ολοκαίνουργια βιβλία: "Το γυάλινο σπίτι" του Έκτορ Νοέλ, "Το πρώτο μάτι" του Γιώργου Πιπερόπουλου και το "Σιωπηλή Συμφωνία" της Φανής Μέλφου-Γραμματικού.
Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό της Εμπειρίας Εκδοτικής και του In2life και κερδίστε βιβλία. Δηλώστε συμμετοχή μέσω της φόρμας επικοινωνίας .

Τίτλος: Το πρώτο μάτι
Συγγραφέας: Γιώργος Πιπερόπουλος
Η πιο σημαντική στιγμή της ανθρωπότητας. Ο Θεός κατεβαίνει στη γη και δίνει την πρώτη του συνέντευξη σε παγκόσμια τηλεοπτική μετάδοση, στην εκπομπή του πιο ακριβοπληρωμένου δημοσιογράφου. Μετά από μια παρτίδα τάβλι, που το έπαθλο για τον νικητή θα είναι η αποκάλυψη της αλήθειας, θα ξεδιπλώσει τη δική του απρόσμενη εκδοχή της Αρχής της ζωής. Και τότε μία έκπληξη περιμένει όλους.
Ο Γιώργος Πιπερόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλλιθέα, Αθήνα. Εργαζόμενος ως ιπτάμενος φροντιστής στην Ολυμπιακή, ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο αλλά ασχολήθηκε και με το συνδικαλισμό και υπήρξε μέλος της συντακτικής και ιδρυτικής επιτροπής της πρώτης συνδικαλιστικής εφημερίδας Αναταράξεις. Από το 1996, παραιτούμενος από κάθε είδους “δουλειά”, ζει σε ένα βουνό, κοντά στο Λαύριο. Αρχές του 2007 υλοποίησε την ιδέα του για τη δημιουργία του πρώτου site στη χώρα μας με τακτικές κριτικές βιβλίων. Συντάκτης και Administrator ο ίδιος, μαζί με τους συνεργάτες του, παρουσιάζουν 9 κριτικές βιβλίων κάθε 15 ημέρες.

Τίτλος:Σιωπηλή Συμφωνία
Συγγραφέας: Φανή Μέλφου-Γραμματικού
Η συγκλονιστική ιστορία μιας παράνομης υιοθεσίας ενός παιδιού, που θα αλλάξει για πάντα τις ζωές των πρωταγωνιστών. Ελένη και Σμαρώ, δυο γυναίκες που θα δουν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα μόνο για λίγο, αφού η αδυσώπητη αλήθεια θα φέρει την τρικυμία στις ζωές τους. Μόνο μία σιωπηλή συμφωνία θα οδηγήσει στην πολυπόθητη νηνεμία, μέχρι να ξεσπάσει ξανά ο χαλασμός…
Η Φανή Μέλφου-Γραμματικού γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ειδικεύτηκε στη Μικροβιολογία και μετεκπαιδεύτηκε στο νοσοκομείο Hammersmith του Λονδίνου. Είναι μητέρα πέντε παιδιών. Το πρώτο της βιβλίο με τίτλο Θεσσαλονίκη-Κρήτη. Συνάντηση στον Εριγώνα εκδόθηκε το 2003.

Τίτλος: Το γυάλινο σπίτι
Συγγραφέας: Έκτορας Νοέλ (Hector Noëlle)
Ο Χανς είναι γιατρός. Ο έρωτάς του για την Άλμα, μία νεαρή πιανίστα, έρχεται απρόσμενα και καταλύει όσες ασχήμιες και μικρότητες φορτώνει τους ανθρώπους η ζωή που δε μοιράζεται με κάποιον άλλο. Αφήνονται να ζήσουν κάθε τους κοινή στιγμή μέχρι το τέλος της. Όμως το μυαλό βάζει φραγμούς που πρέπει κανείς να ξεπεράσει για να απολαύσει το μεγαλείο της αγάπης. Μέχρι τη στιγμή που όλα θα ανατραπούν.
Ο Έκτορας Νοέλ (Hector Noëlle) γεννήθηκε στον Πειραιά. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τη συγγραφή, τη μουσική και τη γλωσσολογία. Το Γυάλινο Σπίτι αποτελεί το πρώτο του ολοκληρωμένο μυθιστόρημα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v