Λογοτεχνικά Βραβεία 2008: Όλες οι λεπτομέρειες

Στις 12 Μαΐου στο Μουσείο Μπενάκη διοργανώνεται η τελετή απονομής των λογοτεχνικών βραβείων του περιοδικού Διαβάζω, σε μια ανοιχτή για το κοινό εκδήλωση, την οποία θα παρουσιάσει ο Παύλος Τσίμας.
H τελετή απονομής των Λογοτεχνικών Βραβείων 2008 από το περιοδικό ΔΙΑΒΑΖΩ διοργανώνεται στις 12 Μαΐου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, στο Νέο Μουσείο Μπενάκη (κτήριο Πειραιώς 138) και αναμένεται να συγκεντρώσει φίλους και επαγγελματίες του βιβλίου.

Σε μια ανοικτή για το κοινό εκδήλωση, την οποία θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας, θα ανακοινωθούν τα βραβεία, στα οποία οι κριτικές επιτροπές θα καταλήξουν μετά από μυστική ψηφοφορία.

Οι απονεμητές των βραβείων είναι:
Γιώργος Γαλάντης, εκδότης του περιοδικού ΔΙΑΒΑΖΩ, Κώστας Στεργιόπουλος, ποιητής, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Αλέξης Ζήρας, κριτικός λογοτεχνίας, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής για την ποίηση, το δοκίμιο, το μυθιστόρημα, το διήγημα, τον πρωτοεμφανιζόμενο συγγραφέα, Άντα Κατσίκη-Γκίβαλου, Καθηγήτρια Ελληνικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής για τα παιδικά βιβλία, Αντώνης Παπαγιαννίδης, διευθυντής της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος, Μάρω Δούκα, συγγραφέας, Βασίλης Βασιλικός, συγγραφέας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v