Το αλφαβητάρι του Bitcoin και των cryptos

Τι διαφορετικό υπόσχεται το Ethereum; Πώς σχηματίζεται το νέο χρηματοοικονομικό σύστημα και τι ρόλο έχουν οι DeFi; Όλες οι απαντήσεις σε ένα βιβλίο.
Το αλφαβητάρι του Bitcoin και των cryptos
Έναν απαραίτητο οδηγό για όποιον θέλει να μυηθεί στον κόσμο του Bitcoin (και των cryptos συνολικά) παρουσιάζει το Euro2day.gr: ο Βασίλης Παζόπουλος, υπεύθυνος της στήλης του «Blockchain & Crypto», συνέγραψε το βιβλίο «Το επενδυτικό εγχειρίδιο του Bitcoin - Και τι πρέπει να γνωρίζετε για το Ethereum, τα NFTs και τις DeFi», το οποίο κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Το βιβλίο του Β. Παζόπουλου είναι επί της ουσίας το αλφαβητάρι για τον νέο κόσμο των κρυπτονομισμάτων και παρέχει όλες τις αναγκαίες πληροφορίες για όποιον θέλει να ασχοληθεί επενδυτικά με αυτά, αλλά και για όποιον θέλει να αποκτήσει πλήρη εικόνα για όλες τις θεαματικές αλλαγές που συντελούνται στον χώρο των χρηματοοικονομικών.

Αρκεί να αναφέρουμε μερικά μόνο από τα ερωτήματα που εξετάζονται: Τι είναι το Bitcoin; Πώς εξελίχθηκε; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του; Γιατί είναι επαναστατικό; Πόσο ασφαλές είναι; Πώς εξασφαλίζει οικονομική ανεξαρτησία; Γιατί είναι καλύτερο από τον χρυσό; Πώς αγοράζουμε και πώς πουλάμε; Και πώς φορολογούνται τα κέρδη από Bitcoin; Πώς εξελίχθηκε το χρήμα και πώς γεννήθηκαν τα κρυπτονομίσματα; Τι διαφορετικό υπόσχεται το Ethereum; Πώς σχηματίζεται το νέο χρηματοοικονομικό σύστημα και τι ρόλο έχουν οι DeFi; Πώς εξηγείται η… μανία με τα NFTs;


Ο Β. Παζόπουλος δίνει τις απαντήσεις με λόγο απλό, με θεωρία, αλλά και με πολλή περισσότερη «πράξη» και παραδείγματα, εξηγώντας γιατί το Bitcoin σε μόλις 10 χρόνια κατάφερε να πρωταγωνιστεί στο νέο τοπίο της οικονομίας, να αλλάξει τον τρόπο αντίληψης των οικονομολόγων και των επαγγελματιών επενδυτών, να αποκτήσει φανατικούς πιστούς. Παράλληλα, σχηματίζει τον «θαυμαστό καινούργιο κόσμο» του «νέου» Internet, του Ethereum, των Defi και των NFTs.

Να σημειωθεί ότι για όσους αγοράσουν το βιβλίο παρέχεται δωρεάν προνομιακή σχέση με το γνωστό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Kraken, δωρεάν μηνιαία ηλεκτρονική ενημέρωση για τα θέματα που αναλύονται στο βιβλίο, καθώς και όλα τα links που αναφέρονται σε αυτό.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v