«Μην το διαδώσεις»: Το ψυχολογικό θρίλερ που διαβάσαμε σε ένα 24ωρο!

Μια φήμη είναι τόσο εύκολο να ξεκινήσει με κάποιο αθώο σχόλιο ή μια κατηγορία. Κι όσο εύκολο είναι να ξεκινήσει, τόσο δύσκολο είναι να σταματήσεις την εξάπλωσή της. Σχεδόν αδύνατο.
«Μην το διαδώσεις»: Το ψυχολογικό θρίλερ που διαβάσαμε σε ένα 24ωρο!

Δεν είχες σκοπό να διαταράξεις τη ζωή ενός ανθρώπου, ούτε να βλάψεις κάποιον, αλλά έβαλες το λιθαράκι σου διαδίδοντας μια φήμη. Και μετά μετανιώνεις την κάθε λέξη που λες, αλλά είναι πια αργά. Έχει αρχίσει να εξαπλώνεται.

Αυτό συνέβη στην περίπτωση της Τζοάνα. Στο νέο ανατρεπτικό ψυχολογικό θρίλερ «Μην το διαδώσεις» όλα ξεκίνησαν από μια φήμη. Και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την κατάληξη.

Όταν η Τζοάνα, μια ανύπαντρη μητέρα, ακούει μια φήμη στην είσοδο του σχολείου, δεν έχει κανένα σκοπό να τη διαδώσει. Όμως, η ανάγκη για αποδοχή από τις άλλες μητέρες την κάνει να παραβεί τις αρχές της. Το ένα σχόλιο φέρνει το άλλο και τώρα πια δεν υπάρχει γυρισμός...



Οι φήμες λένε ότι μια γνωστή δολοφόνος, η Σάλι ΜακΓκόουαν, ζει με νέα ταυτότητα στη μικρή, ήσυχη πόλη τους. Όταν ήταν δέκα ετών, πριν από σαράντα επτά χρόνια, είχε μαχαιρώσει ένα μικρό αγόρι. Αφού κι η ίδια ήταν ανήλικη, δεν υπάρχει κάποια φωτογραφία της και η ταυτότητά της προστατεύεται από την αστυνομία.

Ποια είναι λοιπόν η δολοφόνος που ζει ανάμεσά τους; Έχει σωφρονιστεί ή αποτελεί κίνδυνο για τα παιδιά της πόλης;

Η Τζοάνα θα μετανιώσει τη μέρα που τόλμησε να πει εκείνες τις λέξεις…

Κι εσύ; Θα τους υποψιαστείς όλους ως δολοφόνους, εκτός από τον πραγματικό δολοφόνο. Κι όταν πια αποκαλυφθεί κι αυτός… τότε η ιστορία δεν έχει τελειώσει. Υπάρχει μια ακόμη έκπληξη που θα κάνει το στομάχι σου να σφιχτεί.

Δυνατή πλοκή, υπέροχοι χαρακτήρες. Και η Lesley Kara έκανε το ντεμπούτο της με ένα απίστευτα καλογραμμένο μυθιστόρημα που μας κράτησε σε αγωνία μέχρι και την τελευταία σελίδα.

Το «Μην το διαδώσεις» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα σε όλα τα βιβλιοπωλεία!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v