Αγγίζοντας την τέχνη... στο Κυκλαδικό Μουσείο

Με το πρόγραμμα προσβασιμότητας του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών, άτομα με ολική ή μερική απώλεια όρασης μπορούν τώρα να... Αγγίξουν την Τέχνη, στο Κυκλαδικό Μουσείο, μέχρι τις 17 Οκτωβρίου.
Αγγίζοντας την τέχνη... στο Κυκλαδικό Μουσείο
Πρόγραμμα προσβασιμότητας «Αγγίζοντας την τέχνη» του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, της Σχολής Τυφλών Θεσσαλονίκης και του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών-Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας, για άτομα με μερική ή ολική απώλεια όρασης, στην έκθεση «Πέντε Εποχές της Ρωσικής Πρωτοπορίας. Έργα από τη συλλογή Κωστάκη του Κ.Μ.Σ.Τ.»

Στo πλαίσιo της έκθεσης «Πέντε Εποχές της Ρωσικής Πρωτοπορίας - Έργα από τη συλλογή Κωστάκη του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης», που φιλοξενείται αυτήν την περίοδο στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, παρουσιάζεται το πρόγραμμα «Αγγίζοντας την τέχνη» για άτομα με μερική ή ολική απώλεια όρασης. Στο πρόγραμμα παρουσιάζονται 32 αντιπροσωπευτικά έργα από τη Συλλογή Κωστάκη του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, τα οποία αποδόθηκαν απτικά και θα εκτίθενται παράλληλα με τα πρωτότυπα έργα των καλλιτεχνών.

Το πρόγραμμα, διοργανώνεται από το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης σε συνεργασία με το Ίδρυμα Προστασίας Τυφλών Βορείου Ελλάδος «Ο ΗΛΙΟΣ»-Σχολή Τυφλών και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Τυφλών –Περιφερειακή Ένωση Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι ξεναγήσεις της έκθεσης θα πραγματοποιούνται από το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες του από το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, το ταξιδιωτικό πρακτορείο ΑΡΓΩ, και τα Classical Hotels.

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Νεοφύτου Δούκα 4 / Βας. Σοφίας & Ηροδότου 1, Αθήνα. Τηλ. 210 7228321 -3
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v