Ηearts in Αthens: Τα σχέδια που θα μας κλέψουν την καρδιά

Από την καρδιά των καλλιτεχνών, διάσημων και μη, ετοιμάζονται αυτές τις μέρες οι Hearts in Athens που θα πλημμυρίσουν από 21 Ιανουαρίου κάθε γωνιά της Αθήνας. Και εμείς καταφέραμε και "κλέψαμε" για εσάς μερικά από τα πρωτότυπα σχέδια.
Καθώς οι προετοιμασίες για τη μεγάλη υπαίθρια έκθεση Hearts in Athens ’08 κορυφώνονται, οι συμμετοχές των καλλιτεχνών ολοκληρώθηκαν, κάνοντας την επιλογή των σχεδίων προς υλοποίηση πολύ δύσκολη: Ευφάνταστα και πρωτότυπα σχέδια, δημιουργημένα από καλλιτέχνες κάθε ηλικίας, πλημμύρισαν τα γραφεία της Hearts in Athens, ξεπερνώντας σε ποικιλία και αριθμό κάθε προσμονή των διοργανωτών: καρδιές υπογεγραμμένες από γνωστούς Έλληνες εικαστικούς, κι άλλες, επινοημένες από νεαρούς καλλιτέχνες με χαρούμενη διάθεση κι ανεξάντλητη φαντασία, ήδη υπόσχονται το καλύτερο αποτέλεσμα!

Το δημόσιο studio στο Φάληρο έχει ανοίξει και οι καλλιτέχνες υλοποιούν τα έργα τους, τόσο στις μεταλλικές όσο και στις φαΐμπεργκλας καρδιές, διαδικασία η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου.

Από τις 21 Ιανουαρίου οι Αθηναίοι θα έχουν τη δυνατότητα, για δύο περίπου μήνες να τις απολαμβάνουν, τοποθετημένες σε διάφορα σημεία της πόλης.

Το In2life παρουσιάζει σήμερα μερικά σχέδια καλλιτεχνών που ήδη υλοποιούνται.

Όλες οι καρδιές θα δημοπρατηθούν και μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση του φιλανθρωπικού φορέα «Μαζί για το Παιδί».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v