Γούρια με... καλλιτεχνική υπογραφή!

Ρόδια, πέταλα αλόγων, τετράφυλλα τριφύλλια... η Γκαλερί Fine Arts-Καπόπουλος συγκέντρωσε έργα τέχνης με θέμα τα παραδοσιακά -και μη- γούρια και μας περιμένει για να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με τους καλύτερους οιωνούς. 
Ποιο είναι το γούρι σας; Τι πιστεύετε ότι προσελκύει την καλή σας τύχη; Ένα κατακόκκινο ρόδι που σκορπίζει τις ρόγες του μπροστά στην πόρτα σας, ένα ποτήρι κόκκινο κρασί που χύνεται στο χαλί σας, το πέταλο του αλόγου, ή το τετράφυλλο τριφύλλι; Όποιο κι αν είναι το δικό σας φυλαχτό, ο νέος χρόνος πλησιάζει και τα γούρια θα έχουν σε λίγο την τιμητική τους.

Το «Γούρι» είναι και το θέμα της νέας ομαδικής έκθεσης που εγκαινιάζεται στη Γκαλερί Fine Arts-Καπόπουλος στις 26 Νοεμβρίου. Τριάντα τέσσερις συνολικά καλλιτέχνες ζωγράφισαν με κέφι και φαντασία, τα γούρια του 2008 και σας τα παρουσιάζουν, για να επιλέξετε αυτό που θεωρείται ότι σας ταιριάζει. Ρόδια, πέταλα, αστέρια και αστερίες, κρασί που χύνεται, γουρουνάκια, βατραχάκια, μπλε χάντρες και άλλα πολλά σε μια προσπάθεια να πάρουμε την τύχη με το μέρος μας.

Συγκεκριμένα τα γούρια δημιούργησαν οι: Χρήστος Αντωναρόπουλος, Γιάννης Βελούδιος, Μάρκος Βενιός, Δημήτρης Γέρος, Κωστής Γεωργίου, Ειρήνη Γκόνου, Στέφανος Δασκαλάκης, Αχιλλέας Δρούγκας, Όπυ Ζούνη, Σαράντης Καραβούζης, Χρίστος Καράς, Αντώνης Καστρινάκης, Κλαύδιος, Κορνήλιος, Γιάννης Κούτρικας, Γιάννης Κουτσούρης, Απόστολος Λάβδας, Γιούλικα Λακερίδου, Μιχάλης Μακρουλάκης, Ειρήνη Μπαδόλα, Ραφαήλ Μπάικας, Δημήτρης Μυταράς, Μίλτος Παντελιάς, Μίνα Παπαθεοδώρου -Βαλυράκη, Benoit Pare, Μερόπη Πρέκα, Άγγελος Ραζής, Βαγγέλης Ρήνας,
Παύλος Σάμιος, Σωτήρης Σόρογκας, Ευγένιος Σπαθάρης,
Βασίλης Σπεράντζας, Γιώργος Σταθόπουλος, Νίκος Στεφάνου.

Εγκαίνια έκθεσης: 26 Νοεμβρίου (8.00 μ.μ.)
Διάρκεια: ως τις 20 Ιανουαρίου 2008.


Γκαλερί Fine Arts-Καπόπουλος: Λ. Ποσειδώνος 62, Άλιμος, τηλ. 2109835303
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v