Ο Γιάννης Χαρούλης υποδέχεται το καλοκαίρι με την πρώτη μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Βράχων - Μελίνα Μερκούρη στα πλαίσια του φεστιβάλ «Στη σκιά των βράχων».
Ο Σταύρος Ξαρχάκος ξεκινά μεγάλο συναυλιακό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας «Μάνα μου Ελλάς», που ξεκινά στις 16/6 από το θέατρο Βράχων.
Είδαμε τους καλιφορνέζους black metallers Deafheaven στη σκηνή του Gagarin, κοπανηθήκαμε, ανατριχιάσαμε και μεταφέρουμε εντυπώσεις από ένα ιδιαίτερο live.
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξεκινά την καλοκαιρινή της περιοδεία με τίτλο «Η δύναμή μου, δύναμή σου…» και μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι, το οποίο αρχίζει στις 5 Ιουνίου.
Ο Γιώργης Χριστοδούλου επιστρέφει από τη Βαρκελώνη με έναν πολυσυλλεκτικό jazz δίσκο στις αποσκευές του και μιλά στο in2life για τη μουσική του – και όχι μόνο.
Στίχοι που αποπνέουν ερωτισμό και πολύχρωμες μελωδικές εικόνες χαρακτηρίζουν το νέο CD της Άλκηστης Πρωτοψάλτη. Το ακούσαμε και μεταδίδουμε εντυπώσεις.