Photo Gallery: Οι ήρωες της Disney σοκάρουν

Τι γίνεται όταν η σκληρή πραγματικότητα χτυπά την πόρτα των πιο δημοφιλών παιδικών ηρώων της Disney; Δείτε μια Photo Gallery που αποχαιρετά την παιδική αθωότητα.
Photo Gallery: Οι ήρωες της Disney σοκάρουν
Ο Bambi κοσμεί τον τοίχο ενός κυνηγού, η Mulan φοράει μάσκα μπας και καταφέρει να αναπνεύσει στο γεμάτο νέφος Τόκιο, η Ariel αντιμετωπίζει στη σάρκα της την οικολογική καταστροφή εν ονόματι πετρελαιοκηλίδα και ο Ρατατούης καταλήγει πειραματόζωο.
Τι θα γινόταν άραγε αν οι χαρακτήρες της Disney δεν… ζούσαν αυτοί καλά;

Αυτή είναι η σοκαριστική πραγματικότητα στην οποία βάζει τους αγαπημένους ήρωες των παιδικών μας χρόνων ο σχεδιαστής της Nickelodeon Jeff Hong μέσα από το blog του στο tumblr με τίτλο Unhappily Ever After.

«Ήθελα να βάλω τις πριγκίπισσες και τους ήρωες της Disney σε περιβάλλοντα στα οποία δεν θα ένοιωθαν άνετα», λέει ο Hong στη Huffigton Post. «Όταν ξεκίνησα το project, συνειδητοποίησα ότι πολλά κοινωνικά θέματα τα οποία με απασχολούν θα μπορούσαν να ταιριάξουν εξίσου καλά. Νομίζω ότι αυτό είναι το στοιχείο που έκανε το project πετυχημένο και αμφιλεγόμενο, επομένως χαίρομαι που έτσι ξεκίνησαν συζητήσεις σχετικά με τον ρατσισμό, την κακομεταχείριση των ζώων, τα ναρκωτικά κτλ.», συμπλήρωσε.

Δείτε στην Photo Gallery τις – όχι και τόσο – παιδικές φωτογραφίες.

Νικόλας Γεωργιακώδης


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v