11 υπέροχα δώρα για το παιδί

11 υπέροχα δώρα για το παιδί
Το τέλειο δώρο για κάθε παιδί είναι αυτό που θα θυμάται μετά από χρόνια με συγκίνηση και αγάπη. Ξεχωρίσαμε 11 υπέροχα δώρα, για κάθε ηλικία, κάθε τσέπη και κάθε γούστο.

Fisher Price Laugh & Learn

Ένα μαλακό και αξιαγάπητο εκπαιδευτικό μαϊμουδάκι που μαθαίνει στο παιδί τα Αντίθετα, την Αρίθμηση, τα Χρώματα και πολλά ακόμα. Όταν το παιδί το γυρνάει ανάποδα, αυτό κάνει αστείους ήχους. Ηλικίες: 6-36 μηνών. Τιμή: 15,99 από εδώ.

HappyLand Pirate Ship

Τα παιχνίδια της Early Learning Centre είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε το καθένα από αυτά να διασκεδάζει, να εμπνέει και ταυτόχρονα να βοηθά το κάθε παιδί να αναπτυχθεί σωστά.
 
Επιλέγουμε αυτό το… πειρατικό για παιδιά ηλικίας από 18 μηνών και άνω, το οποίο περιλαμβάνει τέσσερεις χαρακτήρες και βοηθά στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων του παιδιού. Τιμή: 41€ από τα καταστήματα ELC.

Σετ Bowling Cars

Η δημοφιλής ταινία animation της Disney κατάφερε να φτιάξει χαρακτήρες που ξετρελαίνουν τα πιτσιρίκια. Δώστε του λοιπόν την χαρά να αθληθεί παίζοντας… bowling με τον McQueen αγοράζοντας αυτό το σετ. Για ηλικίες 2+ Τιμή: 20€ από εδώ.

Επιτραπέζιο Eπαγγέλματα

Ο αγρότης με το τρακτέρ, ο μάγειρας με την κατσαρόλα... Εκπαιδευτικό παιχνίδι συνειρμών, που ενθαρρύνει το παιδί να αναγνωρίσει ανθρώπους με διαφορετικές ασχολίες και να τους συνδυάσει με τα εργαλεία τους, τα εξαρτήματά τους ή το χώρο εργασίας τους. Από 3 ετών και πάνω. Τιμή: 7€ από εδώ.

Playmobil Ημερολόγιο

Βάλτε τα παιδιά στο πνεύμα των Χριστουγέννων με αυτό το υπέροχο ημερολόγιο της Playmobil που κρύβει από μία έκπληξη για κάθε ημέρα. Για παιδιά από 4 μέχρι 10 ετών. Τιμή: 19,99 ευρώ από εδώ.

Ξύλινο παζλ

Χειροποίητα φτιαγμένη, πολική αρκούδα με τα δύο μικρά της αγκαλιά που ξεχωρίζουν για το υπέροχο σχέδιο, τις όμορφες αποχρώσεις του λευκού χρώματος και την εξαιρετικά απαλή υφή του ξύλου. To παζλ γίνεται παιχνίδι και μετά ξανά παζλ. Για ηλικίες 3+ ετών. Τιμή: 19,90 από εδώ.

LEGO® Kingdoms Chess Set

Η δημοφιλής σειρά παιχνιδιών συνδυάζεται με το πιο δημοφιλές επιτραπέζιο και το αποτέλεσμα αναμφίβολα θα ενθουσιάσει τα πιτσιρίκια από 5 ετών και πάνω. Το σετ σκακιού της Lego περιλαμβάνει 32 συναρμολογούμενες φιγούρες με τα αντίστοιχα όπλα σε ταμπλό σκακιού και οι μάχες αναμένονται επικές. (τσουχτερή) Τιμή: 124,99 από εδώ.

Η Φάλαινα που τρώει τον πόλεμο, του Ευγένιου Τριβιζά

Γιατί οι σαλπιγκτές κρύβονται στις θαλασσινές σπηλιές; Γιατί οι τυμπανιστές παίζουν τελίτσες στις καταπακτές; Γιατί οι στρατηγοί μεταμορφώνονται σε μπαλαρίνες και τσαχπίνες κολομπίνες; Ένα υπέροχο βιβλίο για μικρά παιδιά (και όχι μόνο) από τον εθνικό μας παραμυθά. Τιμή: 11€ από εδώ

Εκπαιδευτικό παιχνίδι Ανανεώσιμες μορφές ενέργειας

Αυτό το σετ έχει σχεδιαστεί για να πειραματιστούν τα παιδιά με την ανανεώσιμη ενέργεια, με τη χρήση ηλιακού πάνελ, της ανεμογεννήτριας και της χειροκίνητης γεννήτριας ενέργειας. Μαζί με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία θα μπορέσουν να κατασκευάσουν ένα εργοστάσιο παραγωγής “πράσινης” ενέργειας, που θα αξιοποιεί τις πηγές “πράσινης” ενέργειας και θα αποθηκεύει την παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια στη μονάδα της μπαταρίας, η οποία στη συνέχεια θα τροφοδοτεί την κίνηση ενός μίνι ηλεκτρικού αυτοκινήτου ή θα βοηθάει ένα φυτό να αναπτυχθεί σε ένα μικρό θερμοκήπιο. Για ηλικίες από 8 ετών και πάνω. Τιμή: 62 ευρώ

Cluedo

Ένας φόνος, έξι ύποπτοι στο κλασικό παιχνίδι μυστηρίου της Hasbro για παιδιά με… αστυνομικό δαιμόνιο. Στο παιχνίδι θα πρέπει να ψάξουν όλη την έπαυλη για στοιχεία, να κάνουν έξυπνες ερωτήσεις, να μην αφήσουν καμία κάρτα χωρίς να την γυρίσουν και να λύσουν επιτέλους το μυστήριο. Για ηλικίες άνω των 8 ετών και φυσικά (και) για γονείς. Τιμή: 20€ από εδώ.

Ένας μικρός φίλος

Είναι ίσως το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε (και) στο παιδί σας. Ένα κατοικίδιο στο σπίτι βοηθά στην σωστή ανάπτυξη του παιδιού, του μαθαίνει να συμπεριφέρεται με ευγένεια σε όλα τα ζώα και οξύνει την ευρηματικότητά του. Απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά, πριν προχωρήσετε στην υιοθέτηση ενός κατοικιδίου από τα εκατοντάδες που αναζητούν σπίτι (βρείτε τα εδώ από την Φιλοζωική), είναι να σιγουρευτείτε ότι δεν θα καταλήξει (ξανά) αδέσποτο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v