Καημός: Η Θεατρική Συμπαιγνία στο Φεστιβάλ Off Off Athens

Μια παράσταση υπό τους ήχους της ηλεκτρικής κιθάρας, εμπνευσμένη από τις μουσικές και τις παραδόσεις της Ηπείρου, έρχεται στο Θέατρο Επί Κολωνώ.

Καημός: Η Θεατρική Συμπαιγνία στο Φεστιβάλ Off Off Athens

Πέντε «στοιχειά» αφηγούνται ιστορίες, που μιλούν για τον ανθρώπινο καημό, τη βιαιότητα της ζωής, την "άγρια" γυναικεία φύση, την αγάπη και τον έρωτα. Μια σύγχρονη παράσταση υπό τους ήχους της ηλεκτρικής κιθάρας και με επιρροές από τις κινήσεις-χορούς και τις μουσικές των παραδοσιακών performer της Ηπείρου.

"Τα παραμύθια, λένε, είναι για παιδιά, κι όμως, τα παραμύθια τα έλεγαν στα πανηγύρια, στα νυχτέρια, δίπλα στο τζάκι τον χειμώνα και σ' όλα τα μέρη, όπου σίγουρα κατοικούσαν παιδιά, που μισοκοιμισμένα άκουγαν κρυφά τις ιστορίες των μεγάλων..."
Άννα Αγγελοπούλου

Η ταυτότητα της παράστασης:
Θεατρική ομάδα: Θεατρική Συμπαιγνία
Σκηνοθεσία/Δραματουργία: Γιολάντα Καπέρδα
Σκηνογραφία/Κατασκευή σκηνικών αντικειμένων: Χρήστος Κόλλιας
Ζωγραφική σκηνικών αντικειμένων: Ελευθερία Σωτηρίου
Ενδυματολογία: Βέρα Εμμανουηλίδου
Φωτισμοί: Νίκος Βόσιος
Μουσική σύνθεση: Κώστας Κωσταδήμας
Κίνηση: Διονύσια Φειδοπούλου
Βοηθός σκηνοθέτη: Θέμις Φούλια
Σχεδιασμός αφίσας: Ιωάννα Κολεγιώργου
Φωτογραφίες/Trailer: Κωστής Εμμανουηλίδης
Οργάνωση παραγωγής: Βανέσσα Μπίντου
Παραγωγή: Θεατρική Συμπαιγνία

Ερμηνεύουν: Βασίλης Σιάφης, Γιολάντα Καπέρδα, Στέλλα Κατσαρού, Τερέζα Παπακώστα, Χρήστος Δημητρίου

15 χρόνια Off Off Athens

15 χρόνια θεατρικής νεανικής δημιουργίας
15 χρόνια, 43.000 θεατές, 420 ομάδες και 3.000 καλλιτέχνες

Από τις 26 Μαΐου μέχρι και τις 30 Ιουνίου οι πόρτες του θεάτρου Επί Κολωνώ ανοίγουν σε νέους καλλιτέχνες για ένα πολυσυλλεκτικό Φεστιβάλ με θέατρο και κάθε είδους σκηνική περφόρμανς, έχοντας σαν βασική προϋπόθεση συμμετοχής την ανάγκη για τέχνη και επικοινωνία.

30 θεατρικά σχήματα ελεύθερα στον πειραματισμό, τις δραματουργικές επιλογές και τις σκηνικές φόρμες ανεβαίνουν στην Κεντρική Σκηνή του Επί Κολωνώ που για 15η χρονιά παροτρύνει νέους δημιουργούς και ομάδες να μοιραστούν με το κοινό αυτό που από την πρώτη σύλληψη μιας ιδέας ως την πρόβα και τις προσωπικές και κρυφές διαδικασίες των μελών της κάθε ομάδας φτάνει να εκπέμψει πια το φως της στη σκηνή του θεάτρου μας.

Σε κάθε βραδιά θα παρουσιαστούν οι παραστάσεις δυο διαφορετικών ομάδων, ενώ η κάθε ομάδα θα πραγματοποιήσει δυο παραστάσεις σε δύο συνεχόμενες μέρες.

Προπώληση για όλες τις παραστάσεις εδώ.

 

Φόρμα συμμετοχής

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την Πέμπτη 29 Μαΐου. Οι νικητές θα ανακοινωθούν εδώ την Τετάρτη 28/5.

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερωτικά και προωθητικά newsletters από το in2life.gr στη διεύθυνση ηλ.ταχυδρομείου που δήλωσα. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

* Υποχρεωτικά πεδία

Θέατρο Επί Κολωνώ
Ναυπλίου 12 & Λένορμαν 94, Κολωνός

Πέμπτη 29 Μαΐου στις 20:15 & Παρασκευή 30 Μαΐου στις 22:00

Εισιτήρια: Γενική είσοδος: 9€. Eισιτήριo ημέρας 2 παραστάσεων 15€
Κάρτα για 10 παραστάσεις: 50€

Το μπαρ και η αυλή του θεάτρου είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 19.00 ως αργά το βράδυ

Διάρκεια: 60 λεπτά

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v