Ο Γιώργος Κωνσταντίνου «επιστρέφει» στο The Κόπανοι κι ένα δάκρυ κύλησε

Ένα σύντομο αλλά συγκινητικό βίντεο για το νέο κόμικ The Κόπανοι επαναφέρει τον Λεωνίδα από την καλτ ταινία στις οθόνες μας.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου «επιστρέφει» στο The Κόπανοι κι ένα δάκρυ κύλησε

Ζήσαμε για να το δούμε κι αυτό. Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου κόμικ The Κόπανοι, ο Γιώργος Κωνσταντίνου επέστρεψε – έστω για λίγα δευτερόλεπτα – στον εμβληματικό ρόλο του Λεωνίδα για τις ανάγκες διαφημιστικού σποτ.

Το βίντεο, που κυκλοφορεί ήδη στα social media, δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της προώθησης του κόμικ του Γιάννη Ρουμπούλια και του Χάρη Γιουλάτου και συνοδεύει την παρουσίασή του στο φετινό Comicdom Con Athens 2025. Με το γνώριμο ύφος και τη χαρακτηριστική χροιά της φωνής του, ο Κωνσταντίνου μας υπενθυμίζει γιατί ο Λεωνίδας είναι σύμβολο.

Το κόμικ κυκλοφορεί ήδη από τις 9 Μαΐου, και οι πρώτες αντιδράσεις είναι ενθουσιώδεις – τόσο από παλιούς φαν της ταινίας όσο και από νεότερους αναγνώστες που ανακαλύπτουν για πρώτη φορά τη «συμμορία».

Μπορείς να το παραγγείλεις εδώ.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v