Samsung BD-C7500: Design και επιδόσεις

Samsung BD-C7500: Design και επιδόσεις
Το BD-C7500 είναι ένα εξαιρετικά λεπτό και ιδιαίτερο στην εμφάνιση Blu-Ray player από την Samsung -με πάχος μόλις 3,2 εκ. και φινίρισμα από βουρτσισμένο αλουμίνιο- που δίνει και τη δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης (mount), επιλογή που θα φανεί εξαιρετικά χρήσιμη για όσους έχουν αναρτήσει στον τοίχο την επίπεδη τηλεόραση τους.

Η συσκευή περιλαμβάνει λειτουργία Ultra Fast Play για ακόμη πιο γρήγορο φόρτωμα των δίσκων σας, και δυνατότητα σύνδεσης στο internet (μέσω Ethernet ή ασύρματα χάρη στο παρεχόμενο Wi-Fi USB dongle) για να “κατεβάσετε” πρόσθετο υλικό για τις ταινίες σας, ενώ η σύνδεση HDMI v1.3 χαρίζει ακόμα πιο ζωντανά χρώματα, και οι high definition αποκωδικοποιητές Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio ολοκληρώνουν την εμπειρία υψηλής ευκρίνειας με κινηματογραφικής ποιότητας ήχο.

Με τη λειτουργία Internet@TV απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες στην οθόνη της τηλεόρασής σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συσκευή περιλαμβάνει Wi-Fi USB dongle (εξωτερική συσκευή κεραία για το οικιακό ασύρματο δίκτυο σας) στην αρχική συσκευασία, το οποίο σας επιτρέπει να συνδεθείτε χωρίς καλώδια, ενώ η τεχνολογία Widget προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε μία γκάμα ψυχαγωγικών και ενημερωτικών site.

To μοντέλο της Samsung περιλαμβάνει ακόμη BD Profile 2.0 με 8GB εσωτερική μνήμη για να «κατεβάσετε» πρόσθετο υλικό για τις ταινίες σας. Επιπλέον, με την λειτουργία All Share τα περιεχόμενα του υπολογιστή σας μπορούν να μεταδοθούν μέσω του Blu-ray Disc player απευθείας στην τηλεόραση. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε στον καναπέ σας τα αγαπημένα σας βίντεο καθώς και άλλα αρχεία πολυμέσων, από DivX και MP3 μέχρι φωτογραφίες JPEG-HD.

Η συσκευή κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά και συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση, στην ενδεικτική τελική τιμή λιανικής των 299 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v