O AB Βασιλόπουλος τρολάρει τα Lidl στέλνοντάς τους κάρτα για να ψωνίζουν φθηνότερα

O AB Βασιλόπουλος απάντησε με επικό τρόπο στη Lidl Ηellas μετά από δημοσίευμά της για το ποιο είναι το πιο οικονομικό σούπερ μάρκετ της χώρας.

O AB Βασιλόπουλος τρολάρει τα Lidl στέλνοντάς τους κάρτα για να ψωνίζουν φθηνότερα

Μια επική κόντρα εκτυλίσσεται στα social media δύο μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ το τελευταίο διάστημα. Όλα ξεκίνησαν όταν τα Lidl δημοσίευσαν στο επίσημο site τους έναν πίνακα στον οποίο συγκρίνουν τις τιμές βασικών προϊόντων τους με τις αντίστοιχες τιμές των σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και Σκλαβενίτης.

Εκτός από τον συγκεκριμένο πίνακα τα Lidl δημοσίευσαν και τις αποδείξεις αγοράς των προϊόντων από τα δύο ανταγωνιστικά σούπερ μάρκετ για να αποδείξουν ότι οι τιμές τους είναι πιο οικονομικές.

Η απάντηση από τον ΑΒ Βασιλόπουλο,  δεν άργησε να έρθει από τον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter και ήταν επική τρολάροντας επί της ουσίας τα Lidl.

Ακολουθεί η περιβόητη ανάρτηση: «Αγαπητή @Lidl_Hellas_ ευχαριστούμε για τις αγορές σου!H απόδειξή σου θα ήταν ακόμα πιο χαμηλή αν είχες ΑΒ Plus και εξαργύρωνες μια 6ευρη επιταγή. Γι' αυτό σε κάναμε μέλος, ώστε την επόμενη φορά να ψωνίσεις οικονομικότερα!».

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v