Έξυπνο μικρό ηλεκτρικό πόλης με 5 ευρώ/ημέρα

Το μικρούλι ηλεκτρικό Xev Yoyo διατίθεται με έκπτωση 2.300 ευρώ και δόση όσο ένας… καφές.

Έξυπνο μικρό ηλεκτρικό πόλης με 5 ευρώ/ημέρα

Το μικρό ηλεκτρικό Xev Yoyo είναι πρωταγωνιστής στη βιώσιμη αστική κινητικότητα. Με μικρές εξωτερικές διαστάσεις, πλούσιο εξοπλισμό και ασυναγώνιστα χαμηλό κόστος χρήσης, αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για τις μετακινήσεις σου μέσα στην πόλη και γύρω από αυτή.

Σήμερα, είναι ευκολότερη η απόκτηση του, μετά τη σημαντική έκπτωση στην τιμή της έκδοσης Easy και στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που εξασφαλίζει χαμηλή δόση.

Πιο συγκεκριμένα, διατίθεται με έκπτωση 2.300 ευρώ. Με προκαταβολή το 40% της αξίας του, η δόση που προκύπτει περιορίζεται σε 149,90 ευρώ/μήνα. Αυτό το ποσό αντιστοιχεί σε μόλις 5 ευρώ ανά ημέρα και καθιστά το κόστος κτήσης του YOYO αντίστοιχο με… ενός καφέ.

Φυσικά, εκτός των παραπάνω, ο αγοραστής επωφελείται από την επιδότηση 3.000 ευρώ του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά Κυλος Γ΄», και από ακόμη 1.000 ευρω εάν είναι έως 29 ετών.

Το Xev Yoyo έχει μπαταρία LFP 10,4 kWh που εξασφαλίζει αυτονομία έως 150 χλμ. Μπορεί να αναπτύξει με ασφάλεια ταχύτητα πάνω από 80 χλμ./ώρα, για να κινείται άνετα σε οδούς ταχείας κυκλοφορίας και να μη θέτει κανέναν περιορισμό στις καθημερινές μετακινήσεις του οδηγού του. Έχει τέσσερα δισκόφρενα και ABS, αλλά και σύστημα Hill-start Assist Control για εύκολη εκκίνηση σε δρόμους με έντονη κλίση.

Με μήκος 2,53 μ. και ακτίνα στροφής 4,5 μ. ελίσσεται εύκολα και παρκάρει σε σημεία με μικρή χωρητικότητα. Προσφέρει αρκετό χώρο για 2 επιβάτες και 180 λίτρα για αποσκευές. Στην έκδοση Easy διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό ο οποίος περιλαμβάνει A/C, ηλ. υποβοηθούμενο τιμόνι, είσοδο χωρίς κλειδί, ηλ. παράθυρα, ηλ. καθρέπτες, κεντρική οθόνη 7”, σύνδεση Bluetooth, 3 θύρες USB κ.ά.

Αναλυτικά το χρηματοδοτικό πρόγραμμα: Τιμή καταλόγου Xev Yoyo Easy, 17.300 ευρώ. Τιμή με έκπτωση, 15.000 ευρώ. Προκαταβολή 40%, 6.100 ευρώ. Αποπληρωμή σε 84 δόσεις των 149,90 ευρώ, με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 8,9%. Στο κόστος περιλαμβάνεται ασφάλιση δανείου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v