Σεμινάρια, πάρτι και μπίρες στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης τον Μάιο

Ο Μάης είναι εδώ και η Δημοτική αγορά της Κυψέλης τον υποδέχεται σε ανοιξιάτικο mood με σεμινάρια, πάρτι και πολλά δωρεάν δρώμενα.

Σεμινάρια, πάρτι και μπίρες στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης τον Μάιο

Ο μήνας της άνοιξης έφτασε και μαζί με τα ανθισμένα λουλούδια φέρνει ένα σωρό δρώμενα, δωρεάν και μη, στην πιο… ανήσυχη Δημοτική Αγορά της πόλης.

Στην Κυψέλη λοιπόν, για έναν ακόμα μήνα τα πάρτι καλά κρατούν, όπως και τα σεμινάρια και κάθε λογής δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Δες παρακάτω μερικές από εκείνες που ξεχωρίσαμε.

Κυψέλη Beat

Σάββατο 11/5  - 17:30-23:00

Στο καθιερωμένο πια event που συνδυάζει μουσική, aperitivo, δίσκους βινυλίου, απολαμβάνουμε μουσικές από επιφανείς selectors και DJs της πόλης, που δημιουργούν ένα soundtrack που ξεκινά από easy-listening, οργανικού χαρακτήρα επιλογές και rare grooves, καταλήγοντας σε dance ρυθμούς.

Family & the City hub

Κυριακή 12/5 - 11:00-19:00

Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας και της Οικογένειας, το This Is Athens City Festival στήνει το πιο fun ολοήμερο event με πολλές δράσεις και festive διάθεση για μικρούς και μεγάλους. Μουσική, δημιουργία, διασκέδαση και πολλή όρεξη για παιχνίδι μας περιμένουν στον όμορφο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης για μία ξεχωριστή Κυριακή.

Επόμενη Στάση: Κυψέλη

Κυριακές 12/5, 19/5, 26/5  ||  20:00-21:10

Η θεατρική διαδρομή «Επόμενη Στάση: Κυψέλη» επιστρέφει για τρίτη σεζόν! Μέχρι και τον Ιούνιο, ταξιδεύουμε ξανά πίσω στον χρόνο και παρακολουθούμε την Κυψέλη να «ζωντανεύει» μπροστά στα μάτια μας, στη διάρκεια μιας κυριακάτικης περιπατητικής διαδρομής που αποκαλύπτει τα μυστικά και τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από κάθε  γωνιά της γειτονιάς.

Σημείο Συνάντησης: Δημοτική Αγορά Κυψέλης / Είσοδος Έκθεσης, επί της Φωκίωνος Νέγρη

Κανονικό εισιτήριο 7€ ανά διαδρομή. Μειωμένο εισιτήριο 5€ για ανέργους, φοιτητές, ΑμεΑ και άτομα ηλικίας 65+. Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Το στίγμα στην Ψυχική Υγεία

Τρίτη 14/5 - 18:00-19:30

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ψυχικής Υγείας που φέτος έχει θεματική το “Better Together”, η Δημοτική Αγορά Κυψέλης υποδέχεται το IASIS | At Centro σε μία ανοιχτή ομιλία για το στίγμα στην ψυχική ασθένεια. Στη συγκεκριμένη ανοιχτή συζήτηση θα ανακαλύψουμε μαζί την έννοια του στίγματος στην ψυχική υγεία και πώς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Σημαντικό μέρος του εργαστηρίου είναι οι ιστορίες και οι εμπειρίες που θα μοιραστούν οι συμμετέχοντες.

Spinning Sessions

Παρασκευή 17/5  - 20:00-23:00

Θες να κάνεις πετάλι και να κάψεις θερμίδες; Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης μετατρέπεται στο πιο ΜΟΝΑΔΙΚΟ Spinning Club με εντυπωσιακό φωτισμό, DJs, χορευτικά τραγούδια, ρυθμό, αλλά και έντονη άσκηση, ευεξία και θετική ενέργεια.

Fired Up Ceramics Fair

Σάββατο 25/5 & Κυριακή 26/5 - 11:00-21:00

Το αγαπημένο Fired Up Ceramics Fair θα γεμίσει για ακόμα μία φορά την Αγορά, με μοναδικά κεραμικά από 63 ανεξάρτητους κεραμίστες / καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα.

Athens Beer Weekend

Σάββατο 18/5 - 15:00-23:30 και Κυριακή 19/5 - 13:00-23:30

Το αγαπημένο διήμερο φεστιβάλ έρχεται ξανά, γεμάτο μπίρα από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, street food επιλογές, αλλά και merch των microbreweries.

Εισαγωγή στην ξυλουργική με τους hōkō

Κάθε Τετάρτη από 1/5 έως 26/6 - 18:30-20:30

Νέος κύκλος για το αγαπημένο workshop, για να μάθουμε μερικές από τις βασικές τεχνικές κατεργασίας ξύλου φτιάχνοντας το πρώτο μας έργο, ένα βοηθητικό σκαμπό που θα πάρουμε μαζί μας στο σπίτι στο τέλος του μαθήματος.

Κόστος: 220€/ ο κύκλος 8 μαθημάτων, προπώληση εισιτηρίων εδώ https://www.hokocrafts.com/workshop

Πολλαπλασιασμός φυτών στο νερό με τους hōkō

Τετάρτη 8/5 - 18:00-19:00

Η ίδια ομάδα, παρουσιάζουν την πιο εύκολη τεχνική για τον πολλαπλασιασμό των φυτών, μέσω του νερού. Κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα μάθει πώς κόβουμε ένα φυτό και θα το πάρει στο σπίτι μετά το τέλος της συνάντησης. Μαθαίνουμε επίσης πώς φροντίζουμε το μόσχευμα ενώ ριζώνει, και φυσικά πώς θα το μεταφυτεύσουμε στο έδαφος.

Είσοδος ελεύθερη, με προκράτηση θέσης εδώ

Σκιτσάροντας στην Αγορά με τον Pan Pan

Κάθε Πέμπτη από 4/4 έως 27/6 - 19:00-21:00

Ο Pan Pan ξαναχτυπά με 4ο session Μαρμελάδα Κυψέλη. Αυτήν τη φορά η μαρμελάδα δεν έχει για υλικά μόνο μολύβια, πινέλα και μελάνια, αλλά κάθε τρίτη εβδομάδα μπαίνουν στο mix και synthesizers, drum machines και άλλα παιχνίδια. Τι κάνουν όλα αυτά τα κουμπάκια; Πώς συγχρονίζονται αυτά τα φωτάκια με το beat που φτιάχνω; Πώς το κόμικ μου απέκτησε ξαφνικά soundtrack; Οι απαντήσεις στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης. Κόστος: 13€ / μάθημα. Προπώληση μέσω more.com. 

Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού

Δευτέρα 20/5  - 12:00-14:00

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, ενθάρρυνση και υποστήριξη, έτσι ώστε να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας και να καθησυχάσετε τυχόν ανησυχίες, κάνοντας ευκολότερη την εδραίωση του μητρικού θηλασμού.

Πρώτες Βοήθειες για ενήλικες

Τρίτη 28/5 - 17:00-18:30

Το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για ενήλικες μας διδάσκει δεξιότητες σωτηρίας και μας δίνει την αυτοπεποίθηση να γνωρίζουμε πότε και πώς να ενεργήσουμε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Γίνεται πρακτική εξάσκηση σε πρόπλασμα και αναλύονται τρόποι αντιμετώπισης σε έκτακτες καταστάσεις. Κόστος: 30€ / μάθημα. Δήλωση συμμετοχής με μήνυμα εδώ ή τηλεφωνικά στο 6979545608. 

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v