6 μοντέρνα στυλ μαλλιών με τη χρήση εργαλείων styling

Για τέλειο look, χρησιμοποιείστε τα κατάλληλα εργαλεία styling

6 μοντέρνα στυλ μαλλιών με τη χρήση εργαλείων styling

Το styling μαλλιών είναι ένας τρόπος για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και να εκφράσετε το στυλ και την προσωπικότητά σας. Όταν είστε ικανοποιημένες με το πώς φαίνονται τα μαλλιά σας, αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σας και αισθάνεστε καλύτερα για τον εαυτό σας.

Τα εργαλεία styling για τα μαλλιά, είναι οι βοηθοί σας στη δημιουργία του χτενίσματος που ταιριάζει στο look που επιθυμείτε να δημιουργήσετε. Τα κυριότερα εργαλεία styling είναι:

Σεσουάρ ή πιστολάκι: Χρησιμοποιείται για το στέγνωμα των μαλλιών. Στο εμπόριο θα βρείτε διάφορα σεσουάρ για να επιλέξετε. Επίσης, υπάρχουν κεφαλές που προσαρμόζονται στο σεσουάρ σας για να δημιουργήσουν όγκο, έλεγχο του κυματισμού ή να υποστηρίξουν τις διαφορετικές επιλογές του στυλ σας.

Πρέσα ή ισιωτική: Χρησιμοποιείται για το ίσιωμα των μαλλιών. Υπάρχουν πρέσες με επικάλυψη κεραμικού για προστασία της τρίχας. Η επαγγελματική ισιωτική μαλλιών με ατμό SteamPod 3.0 της L'Oréal Professionnel με κεραμικές πλάκες προστατεύει την τρίχα σας, ενώ χάρη στον ελαφρύ και λεπτό σχεδιασμό της, κάνει το styling των μαλλιών πιο εύκολο από ποτέ.

Εργαλείο για μπούκλες: Δημιουργεί κυματιστά ή σγουρά μαλλιά. Το SteamPod 4.0 της L'Oréal Professionnel είναι το πρώτο επαγγελματικό styler για μπούκλες και ίσιωμα μαλλιών με την πατενταρισμένη τεχνολογία ατμού. Δίνει looks με μεγαλύτερη διάρκεια, πιο καλοσχηματισμένες μπούκλες, περισσότερη πειθαρχία με 95% λιγότερη φθορά.

Παρακάτω θα βρείτε μερικά χτενίσματα που εύκολα μπορείτε να δημιουργήσετε χρησιμοποιώντας τα εργαλεία styling:

1.Ίσια μαλλιά

Απλά ισιώστε όλα τα μαλλιά σας για ένα τέλειο, λείο look.

2.Κυματιστά μαλλιά

Τυλίξτε μικρές τούφες των μαλλιών σας γύρω από τις κεραμικές πλάκες και αφήστε τες να καλύψουν ολόκληρο το μήκος των μαλλιών σας. Χάρη στον νέο οδηγό κλειδώματος της μπούκλας που θερμαίνεται απαλά έως τους 100°C και στην πιο λεπτή και στρογγυλή σχεδίασή του, το SteamPod 4.0 σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πιο ελαστικές και καλοσχηματισμένες  μπούκλες. Αν όμως προτιμάτε τις ανάλαφρες μπούκλες, έχετε τον έλεγχο της θερμοκρασίας για να τις πετύχετε.

Εναλλακτικά, κάντε μικρές πλεξούδες στα μαλλιά σας και στη συνέχεια περάστε το SteamPod 3.0 πάνω από αυτές. Αφήστε τις πλεξούδες δεμένες μέχρι να κρυώσουν. Έπειτα  ξεπλέξτε και αποκαλύψτε τα κυματιστά μαλλιά σας.

3.Κυματιστές άκρες

Ισιώστε τα μαλλιά σας από το κεφάλι έως τη μέση και στη συνέχεια κάντε κυματισμούς μόνο στις άκρες. Αυτό θα σας δώσει ένα ανάλαφρο και μοντέρνο χτένισμα.

4.Όγκος στις ρίζες

Σηκώστε τα μαλλιά σας κοντά στις ρίζες, και περάστε το SteamPod 4.0 κοντά σε αυτές για να προσθέσετε όγκο. Το συγκεκριμένο εργαλείο styling πλησιάζει 30% πιο κοντά στη ρίζα για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε τέλειο στιλ από τη ρίζα έως τις άκρες.

5.Στρογγυλεμένες άκρες

Κατευθύνετε την ισιωτική μαλλιών με ατμό SteamPod 3.0 προς τα έξω κατά το ίσιωμα, για να δημιουργήσετε στρογγυλεμένες άκρες.

6.Κυματιστή αλογοουρά

Φτιάξτε μια αλογοουρά και στη συνέχεια τυλίξτε το στριφογυρισμένο μέρος γύρω από το SteamPod 4.0 για να δημιουργήσετε κύματα στα μαλλιά σας.

Τέλος, για να διατηρήσετε το χτένισμά σας, υπάρχουν πολλά προϊόντα styling μαλλιών. Για πιο απαλά μαλλιά με περισσότερη θρέψη που διατηρείται με έως και 5 λουσίματα, χρησιμοποιείστε το επαγγελματικό SteamPod Serum Λείανσης. Προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα (230°C) ακόμη και σε συνθήκες έντονης υγρασίας (σε έως και 80% υγρασία) ενώ ελέγχει το φριζάρισμα για 72 ώρες.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v