Το Ταξίδι Αλαργινό είναι η απόλυτη ψαροφαγική έκπληξη στον Βύρωνα

Αν είσαι λάτρης της ψαροφαγίας και των καλομαγειρεμένων θαλασσινών μεζέδων τότε θα χαρείς ιδιαίτερα που καλωσορίζουμε το Ταξίδι Αλαργινό στο In2life Club.

Το Ταξίδι Αλαργινό είναι η απόλυτη ψαροφαγική έκπληξη στον Βύρωνα

Δεν ξέρουμε για σένα, αλλά εμείς έχουμε χαρά μεγάλη κάθε φορά που ανακαλύπτουμε κάποιο συνοικιακό μεζεδοπωλείο, κρυμμένο σε μια αγαπημένη αθηναϊκή γειτονιά κι αναδεικνύεται σε μια γαστρονομική έκπληξη. Αυτό ακριβώς νιώσαμε όταν βρεθήκαμε για πρώτη φορά στο Ταξίδι Αλαργινό για να δοκιμάσουμε την υπέροχη κουζίνα του.

Aπό τα διαμαντάκια του Βύρωνα το Ταξίδι Αλαργινό σε ταξιδεύει στο αγαπημένο σου νησάκι, ξυπνώντας σου μνήμες μέσα από τα υπέροχα θαλασσινά μεζέδια που σερβίρει χωρίς να τσιγκουνεύεται ούτε την ποιότητα ούτε τις μερίδες. Παραδοσιακό με απλή, λιτή διακόσμηση κι έντονες θαλασσινές πινελιές αυτό το αυθεντικό μεζεδοπωλείο, θα σε κερδίσει με την πρώτη ματιά χάρη στη ζεστασιά του. Το πολύ φιλικό προσωπικό θα σε υποδεχθεί με το χαμόγελο σφηνωμένο στο πρόσωπο και θα σου λύσει κάθε σου απορία σχετικά με τον κατάλογο, ο οποίος έχει –όπως θα έχεις ήδη καταλάβει- μια εμφανή κλίση στην ψαροφαγία.

Εδώ θα απολαύσεις υπέροχα τηγανιστά καλαμαράκια, χταποδάκι πλοκάμι στη σχάρα, τηγανιτό γαύρο, μπουράτα με πέστο και φρούτα, μπακαλιάρο σκορδαλιά αν δεν φιλάς, ομελέτα σε τορτίγια με φύκι nori ,γαρίδες και σπανάκι, γαύρο μαρινάτο, σαρδέλες φιλέτο, γαρίδες σαγανάκι, μύδια αχνιστά με σκόρδο λευκό κρασί και μαϊντανό και ναπολεόν μελιτζάνας με μαύρη ταραμοσαλάτα, μύδια, γαρίδες και χτένια σε σάλτσα ροδιού. Εξαιρετικό και το rice μπέργκερ σολωμού, ενώ για το τέλος κράτα χώρο για τη μους λεμόνι με δίπλες Μάνης. Για τους πιστούς κρεατοφάγους ωστόσο, υπάρχουν πεντανόστιμα πιάτα στον κατάλογο για να μην φύγει κανείς παραπονούμενος.

Ο λογαριασμός στα 22-25€ το άτομο μαζί με κρασάκι.

@in2life_gr Το Ταξίδι Αλαργινό είναι η απόλυτη ψαροφαγική έκπληξη στον Βύρωνα #βυρωνας #εστιατορια_αθηνα #τιτρωμε #εστιατόριο #φαγητο #ψαροταβέρνα #ελληνικοτικτοκ #in2life #μπεςφοργιουγαμω ♬ πρωτότυπος ήχος - T G M

Πληροφορίες προσφοράς: Τα μέλη του In2life Club μπορούν να απολαμβάνουν έκπτωση 10% στον λογαριασμό τους κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v