Πανικός με το τρέιλερ του δεύτερου κύκλου της «Μάγισσας» που μόλις κυκλοφόρησε

Μετά από ένα συγκλονιστικό φινάλε το τηλεοπτικό κοινό αδημονεί για τη συνέχεια της σειράς «Η Μάγισσα» με το πρώτο τρέιλερ να κάνει την εμφάνισή του.

Πανικός με το τρέιλερ του δεύτερου κύκλου της «Μάγισσας» που μόλις κυκλοφόρησε

Ο πρώτος κύκλος της τηλεοπτικής σειράς «Η Μάγισσα» που προβαλλόταν από τον AΝΤ1 έριξε τίτλους τέλους χθες με ένα καθηλωτικό φινάλε. Η συγκεκριμένη σειρά ήταν από εκείνες που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν, αποκτώντας φανατικό κοινό. Μετά τους τίτλους τέλους υπήρξε μια σκηνή που προετοίμαζε το κοινό για την συνέχεια της σειράς.

Συγκεκριμένα σε αυτή τη σκηνή ο Μισέλ ψάχνοντας τον θησαυρό, βρήκε ένα δοχείο με μια καρδιά που φαίνεται να χτυπά. Λίγο μετά έσκασε μύτη και το πρώτο teaser τρέιλερ του prequel της «Μάγισσας» που θα ονομάζεται «Φλεγόμενη Καρδιά» και θα προβληθεί από τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1. Εκεί εμφανίζεται η Μαρία Κίτσου επιβεβαιώνοντας όσα είχε πει ο δημιουργός της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Είναι διαφορετική ιστορία και άλλης λογικής. Είναι πολύ πιο “crime” ιστορία, πιο εσωτερική, η μαγεία παίζει πρωτεύοντα ρόλο. Επειδή αναφερόμαστε στην Ενετοκρατία, υπάρχουν πρωταγωνιστικοί ρόλοι που έρχονται από τη Βενετία γιατί υπάρχει ιταλικό στοιχείο. Όλοι οι ηθοποιοί στο δεύτερο κύκλο θα είναι άλλοι. Μόνο τη Μαρία Κίτσου έχουμε κλείσει για την ώρα, κανέναν άλλο» είπε σχετικά ο Γ. Λιάγκας.

Δες το τρέιλερ εδώ:

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v