Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Joker 2 και δεν είμαστε καλά

Το Joker: Folie à Deux έχει επιτέλους το πρώτο επίσημο τρέιλερ κι εμείς μετράμε αντίστροφα για την κινηματογραφική συνύπαρξη του Joaquin Phoenix και της Lady Gaga.

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Joker 2 και δεν είμαστε καλά

Στη λίστα με τις πολυαναμενόμενες ταινίες της φετινής χρονιάς το Joker 2 (Folie à Deux) σκαρφαλώνει με άνεση στην κορυφή μετά τους διθυράμβους και τα βραβεία που σάρωσε η πρώτη ταινία. Η ανυπομονησία μας έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν μάθαμε ότι η Lady Gaga θα αναλάβει τον ρόλο της Harley Quinn στο πλάι της υποκριτικής θεότητας που ακούει στο όνομα Joaquin Phoenix. Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας, αναγκάζοντάς μας να μετράμε μέρες για την κυκλοφορία της ταινίας στους κινηματογράφους.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ξανά ο Todd Phillips, ο οποίος είχε αναλάβει και την πρώτη ταινία. Στο cast θα βρίσκονται και οι Zazie Beetz (Atlanta, Deadpool 2), Brendan Gleeson (The Banshees of Inisherin, Mr. Mercedes), Catherine Keener (The Adam Project, Get Out), Harry Lawtey (The Pale Blue Eye, Industry) και Jacob Lofland (Justified, Maze Runner: The Death Cure).

Το Joker: Folie à Deux θα παίξει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου του 2024.

Δες το τρέιλερ εδώ:

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v