Βγήκε από τη ΜΕΘ ο Μανώλης Μαυρομμάτης

Σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου Γεννηματάς νοσηλεύεται πλέον ο Μανώλης Μαυροματάκης, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Βγήκε από τη ΜΕΘ ο Μανώλης Μαυρομμάτης

Εκτός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας βρίσκεται πλέον ο Μανώλης Μαυρομμάτης, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο έπειτα από 45 μέρες νοσηλείας.

Ο αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ ήταν διασωληνωμένος από τον περασμένο Φεβρουάριο, μετά την φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι.

Αυτή τη στιγμή, ο ίδιος έχει μεταφερθεί σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου Γεννηματάς, ενώ η σύζυγός του, Ρένα Βενιέρη, εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι δυο τους είχαν μεταφερθεί στις 5.00 τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς», έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους εξαιτίας της ηλεκτρικής κουζίνας, στην οποία κάποια εστία είχε μείνει αναμμένη, ενώ επάνω της υπήρχε κατσαρόλα.

Η κ. Βενιέρη, για την κατάσταση της οποίας δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή νεότερα, έφερε εγκαύματα στο 40% του σώματός της, ενώ ο κ. Μαυρομμάτης στο 18% του σώματός του.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v