10 ωραία πράγματα που μπορείς να κάνεις τον Απρίλη στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Ο Απρίλης μπαίνει δυναμικά στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης με δράσεις και events για κάθε γούστο.

10 ωραία πράγματα που μπορείς να κάνεις τον Απρίλη στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Θες χορό; Θες κοκτέιλ; Θες να μάθεις πράγματα; Θες να συμμετέχεις σε δράσεις που θα σε κάνουν να εμβαθύνεις μέσα σου;

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης εμπλουτίζει για έναν ακόμα μήνα το πρόγραμμα των δράσεων της με κάθε λογής events, για κάθε ηλικία και διάθεση.

Δες μερικά λοιπόν μερικά ωραία πράγματα που μπορείς να κάνεις στον χώρο της Αγοράς τον Απρίλη.

Να πιείς τα ωραιότερα Athens Cocktails

13 Απριλίου, 15:30-23:00

Το Athens Cocktails έρχεται στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με ένα μουσικό event όπου γνωστοί bartenders της πόλης παρουσιάζουν τα αγαπημένα τους cocktails, μόνο με 6€.

Να χορέψεις και να φας στο ΚΥΨΕΛΗ ΒΕΑΤ

14 Απριλίου, 13:00-23:00

Η &Beyond επιστρέφει για ένα ολοήμερο event που συνδυάζει μουσική, φαγητό, aperitivo, δίσκους βινυλίου, βιβλία και καλή ζωή με ελεύθερη είσοδο.

Να απολαύσεις ένα ακόμα Borderline Festival

Παρασκευή 26 και Σάββατο 27 Απριλίου, 17:30-23:00

Το Borderline, το αγαπημένο φεστιβάλ μουσικής της Στέγης, επιστρέφει δριμύτερο και πιάνει θέση στην Αγορά, με live performances νέων καλλιτεχνών και workshops.

Να σκιτσάρεις στην Αγορά με τον Pan Pan

Κάθε Πέμπτη από τις 4 Απριλίου, 19:00-21:00, 13€ το μάθημα, εισιτήρια εδώ 

Ο Pan Pan ξαναχτυπά με 4ο session Μαρμελάδα Κυψέλη. Αυτήν τη φορά η μαρμελάδα δεν έχει για υλικά μόνο μολύβια, πινέλα και μελάνια, αλλά κάθε τρίτη εβδομάδα μπαίνουν στο mix και synthesizers, drum machines και άλλα παιχνίδια. Τι κάνουν όλα αυτά τα κουμπάκια; Πώς συγχρονίζονται αυτά τα φωτάκια με το beat που φτιάχνω; Πώς το κόμικ μου απέκτησε ξαφνικά soundtrack; Οι απαντήσεις στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Να μάθεις γυναικεία αυτοάμυνα

Σάββατο 6 και 13 Απριλίου, 11:30-13:30, είσοδος ελεύθερη με κράτηση θέσης εδώ https://beacons.ai/andreasikmf

Το σύγχρονο πρόγραμμα αυτοάμυνας Stay Away απευθύνεται μόνο σε γυναίκες. Οι συμμετέχουσες θα μάθουν πώς να αντιμετωπίζουν περιστατικά έμφυλης βίας με έμφαση στην πρόληψη. Θα διδαχθούν απλές και αποτελεσματικές τεχνικές Κραβ Μαγκά προσαρμοσμένες για κάθε γυναίκα ή νεαρή έφηβη εναντίον κινδύνων της καθημερινότητας. 

Να σχεδιάσεις μια θεατρική διαδρομή

Το Δίκτυο Αποφοίτων Τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ διοργανώνει μια σειρά από εκπαιδευτικά εργαστήρια. Αξιοποιώντας τις τεχνικές του θεάτρου, της αφήγησης, του Μουσειακού Θεάτρου και του θεατρικού παιχνιδιού θα περάσουμε από τη θέση του θεατή σε αυτή του δημιουργού, αφού παρακολουθήσουμε –ως θεατές- τη θεατρική διαδρομή «Επόμενη στάση: Κυψέλη».

Κυριακή 21/4  ||  21:30-23:00: Μόνιμη ιστορική έκθεση «Δημοτική Αγορά Κυψέλης - Φωνές | Άνθρωποι | Ιστορίες»

Κυριακή 28/4  ||  11:00-14:00: Creative Lab 2

Κόστος: 40€ & 20€ για τα μέλη από το Δίκτυο αποφοίτων τμήματος θεατρικών σπουδών ΕΚΠΑ. Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται και η τιμή του εισιτηρίου (7€) της θεατρικής διαδρομής. Δήλωση συμμετοχής στο 6977741330.

Να δοκιμάσεις το Εργαστήριο Δημιουργικής Έκφρασης: Ψυχική υγεία μέσω τέχνης

Κάθε Τρίτη έως 9 Απριλίου, 20:00-21:00, κράτηση θέσης εδώ 

Ένα θεατρικό σεμινάριο που προσδοκά την απελευθέρωση και την ανάγνωση του συναισθήματος. Δεν αφορά επαγγελματίες, μα όποιον έχει ανάγκη να έρθει σε επαφή με το συναίσθημά του. Στόχος του σεμιναρίου είναι να απελευθερώσουμε μέσω της τέχνης του θεάτρου τα συναισθήματά μας και να αφήσουμε τον εαυτό μας να τα εκθέσει με ασφάλεια στους άλλους.

Να πολλαπλασιάσεις φυτά στο νερό με τους hōkō

Τετάρτη 3 Απριλίου και κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα μέχρι και τον Ιούνιο, 18:00-19:00, κράτηση θέσης εδώ 

Οι hōkō παρουσιάζουν την πιο εύκολη τεχνική για τον πολλαπλασιασμό των φυτών, μέσω του νερού. Κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα μάθει πώς κόβουμε ένα φυτό και θα το πάρει στο σπίτι μετά το τέλος της συνάντησης. Μαθαίνουμε επίσης πώς φροντίζουμε το μόσχευμα ενώ ριζώνει, και φυσικά πώς θα το μεταφυτεύσουμε στο έδαφος.

Να διασκεδάσεις με τα πιτσιρίκια στην Αγορά

Κυριακή 28 Απριλίου, 11:00-18:00

Την τελευταία Κυριακή του μήνα, οι μικροί μας φίλοι απολαμβάνουν μια ολόκληρη μέρα παιχνιδιού και δημιουργικής μάθησης στην Αγορά, η οποία γεμίζει εκπαιδευτικές δράσεις για ηλικίες 4-10, με ελεύθερη είσοδο.

Και να κάνεις και το τεστάκι σου

Δευτέρα 1, 15 και 29 Απριλίου, 10:00-14:00

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης συνεργάζεται με το Κέντρο Πρόληψης και Σεξουαλικής Υγείας Checkpoint, για γρήγορες, δωρεάν, εμπιστευτικές εξετάσεις για HIV και ηπατίτιδες B & C. Για τρεις Δευτέρες του Απριλίου, από τις 10:00 έως τις 14:00, το εξειδικευμένο προσωπικό του Athens Checkpoint θα βρίσκεται στο Creative Lab 2 της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, παρέχοντας εξετάσεις σε κάθε σεξουαλικά ενεργό άτομο και ενημερώνοντας το κοινό για τη σεξουαλική υγεία, με την υποστήριξη του AIDS Healthcare Foundation.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v