Άγιοι Ανάργυροι: Την σκότωσε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα

Θανατηφόρα επίθεση από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της δέχθηκε μια 28χρονη γυναίκα, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Άγιοι Ανάργυροι: Την σκότωσε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα

Σε μικρή απόσταση από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, μια 28χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, ο οποίος την τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, το θύμα δέχθηκε την επίθεση από τον πρώην σύντροφό της ο οποίος την τραυμάτισε θανάσιμα με κουζινομάχαιρο και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

To ζευγάρι είχε χωρίσει από το 2020 και τότε η κοπέλα είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του για βιαιοπραγία και βιασμό και είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα. Χθες, επιστρέφοντας από διασκέδαση στο σπίτι της μαζί με έναν φίλο της φάνηκε πως είδε τον πρώην σύντροφό της να την περιμένει, γι’ αυτό και πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, την ενημέρωσαν πως είτε πρέπει να καταθέσει μήνυση, είτε να ενημερώσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης για να επιληφθεί περιπολικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις κατευθύνσεις έλαβε από νεαρή αστυνομικό, η οποία πιθανότατα να μην είχε διαχειριστεί αντίστοιχα περιστατικά.

Η κοπέλα τότε ζήτησε να την πάει σπίτι της περιπολικό γιατί φοβόταν. Βγαίνοντας έξω από το αστυνομικό τμήμα και φτάνοντας δίπλα στην σκοπιά, η κοπέλα μιλούσε στο τηλέφωνο με το 100. Εκεί ο δράστης που την ακολούθησε, έφθασε με μια λευκή μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού και της επιτέθηκε με το μαχαίρι.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής έδωσε εντολή να πραγματοποιηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση για όσα προηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v