Έλα να σε γλυκάνουμε στα Zuccherino

Υποδεχόμαστε τα Zuccherino στο in2life club για στιγμές απόλαυσης με χειροποίητο φρέσκο παγωτό, ατομικές και οικογενειακές γλυκές προτάσεις, κεράσματα και πολλά άλλα.

Έλα να σε γλυκάνουμε στα Zuccherino

Οι παροικούντες τα νότια προάστια ορκίζονται αιώνια πίστη στο όνομά του των Zuccherino από το 1988 μέχρι σήμερα, που το αγαπημένο γλυκοπωλείο του Παλαιού Φαλήρου αριθμεί πλέον τρία μαγαζιά στην Αθήνα, μαζί με αυτά σε Νέα Σμύρνη και Μοναστηράκι. Το προφιτερόλ του με τα Oreo cookies μας έχει κάνει ουκ ολίγες φορές να παραμιλάμε, το δε Bannoffee του είναι βγαλμένο από τα πιο γλυκατζίδικα όνειρά μας.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι οι λιχουδιές στα Zuccherino  σταματούν εδώ. Έτοιμο να ικανοποιήσει κάθε παγωτολάτρη έχει στη βιτρίνα του πολλές και ψαγμένες γεύσεις που θα κάνουν το σαλάκι σου να τρέξει. Στα επιβάλλεται του παγωτοκαταλόγου σίγουρα πρέπει να συμπεριλάβεις από γεύσεις την ελβετική σοκολάτα, το παραδοσιακό καϊμάκι, τη lila pause, τη φράουλα σορμπέτο και την best seller cookies.

Aν πάλι είσαι φαν της κρέπας και της βάφλας μην φοβηθείς. Πέρα από αλμυρές και γλυκές κρέπες, στα κατά τόπους μαγαζιά της αλυσίδας θα γευτείς τα υπέροχα βαφλάκια που ετοιμάζουν και συνδυάζονται με ό,τι τραβάει η όρεξή σου: λαχταριστές πραλίνες, φρέσκα φρούτα, τραγανά toppings και την αγαπημένη σου γεύση gelato! Kαι εάν δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις, ρώτησε και θα σου προτείνουν τους πιο απολαυστικούς συνδυασμούς!

Πληροφορίες προσφοράς: Τα μέλη του In2life Club μπορούν να απολαμβάνουν έκπτωση 10% σε κάθε αγορά τους μέσω του eshop με την χρήση του κωδικού in2lifeclub10.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v