Το Negroni είναι το νέο μας αγαπημένο πειραιώτικο μπαρ

Καλωσορίζουμε το Negroni στο in2life Club και σε περιμένουμε να τα πιούμε σε ένα από τα πιο όμορφα μπαράκια του Πειραιά.

Το Negroni είναι το νέο μας αγαπημένο πειραιώτικο μπαρ

Το Negroni είναι μια σχετικά φρέσκια άφιξη στην πειραιώτικη λίστα μας κι είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό αφού πρόκειται για είναι ένα πολύ γκρούβι, στιλάτο μπαράκι που αγαπά την jazz, την soul και τις funk μελωδίες. Αν δεν το μάντεψες από το όνομα, έχει επίσης ιδιαίτερη αδυναμία στα κοκτέιλ, και δη στα Negroni, τα οποία θα βρεις σε πολλές διαφορετικές εκδοχές.

Στον υπέροχο κόσμο του Negroni Bar Lab, οι mixologists δημιουργούν μοναδικά Cocktails που χορεύουν στον ουρανίσκο. Από τα εκλεκτά υλικά έως την εκκεντρική παρουσίαση, κάθε γουλιά είναι ένα ταξίδι στη γαστρονομία. Αν μας πιέσεις να διαλέξουμε, τότε θα σου μιλήσουμε για το Varadero Negroni, με ρούμι, Veroni rosso, Campari, Aztec και bitters σοκολάτας.

Σαν βρεθείς εκεί στο Negroni θα καταλάβεις ότι η πόλη αποκτά έναν νέο προορισμό για όσους αναζητούν την τέλεια συνύπαρξη της γεύσης και της μουσικής. Μοιάζει λίγο με έναν πίνακα που συνδυάζει τη γοητεία του παλιού με τη φρεσκάδα του νέου.

Στην εκτός Negroni λίστα, ξεχωρίζουν η Maracuya Caipirosca, με βότκα, passion fruit, τζίντζερ και λάιμ, και το Blueberry Bumble, με τζιν, λεμόνι και κρέμα βαλσάμικου. Εξαιρετικό επίσης το mastic mojito, ενώ την παράσταση από την λίστα των κλασικών κοκτέιλ, κλέβει δίχως άλλο το Zombie. 

Το Negroni Bar Lab είναι περισσότερο από ένα μέρος για ποτό. Κομψό, ντελικάτο και με φινετσάτες πινελιές στη διακόσμηση ανοίγει μια πύλη προς έναν κόσμο γεύσεων και ηχητικών γκρούβι απολαύσεων.

Το απλό ποτό από 7€, ενώ τα κοκτέιλ ξεκινούν από τα 9€. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Negroni ανοίγει από το πρωί και προσφέρει specialty καφεδάκια στους θαμώνες του.

Πληροφορίες Προσφοράς: Τα μέλη του In2life Club μπορούν να απολαμβάνουν έκπτωση 20% καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v