Παπανώτας: «Εγώ ήμουν με το πρόσωπο σε ένα αυτοκίνητο και ο άλλος άκουγε όλη την… ιστορία»

Ο Δημήτρης Παπανώτας αναφέρθηκε σε ένα πικάντικο περιστατικό από την προσωπική του ζωή στην εκπομπή «Ηappy Day».

Παπανώτας: «Εγώ ήμουν με το πρόσωπο σε ένα αυτοκίνητο και ο άλλος άκουγε όλη την… ιστορία»

Ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε σε μια εκδήλωση μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας κι έκανε σχετικές δηλώσεις μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, λέγοντας ότι: «δεν πέταξα χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα. Κάτι σκουπίδια πέταξα για να μην βρωμίσει το σπίτι. Ήμουν τρεις μέρες στον καναπέ, δεν κουνήθηκα καθόλου, απλά έκανα μια βουτιά στη θάλασσα. Δεν έχω ποτέ μήνυμα σε λάθος παραλήπτη, αλλά έχει συμβεί το αντίθετο. Δεν ήταν μήνυμα, απλά δεν έκλεισαν το τηλέφωνο και άκουγα να με θάβουν. Έλεγε ότι "με πήρε πάλι αυτός ο ενοχλητικός κλπ"».

Οι δηλώσεις του Π. Κονδυλάτου σχολιάστηκαν από το πάνελ της εκπομπής «Happy Day» στον Alpha με τον Δημήτρη Παπανώτα να παίρνει τον λόγο για να μοιραστεί μια κάπως πικάντικη ιστορία από την προσωπική του ζωή.

«Είχα κι εγώ μία σχέση που είχε κάνει τάρανδο άλλον… Και είχε τύχει να μείνει ανοιχτό το τηλέφωνο. Εγώ ήμουν με το πρόσωπο σε ένα αυτοκίνητο και ο άλλος άκουγε όλη την… ιστορία. Ο άλλος έξαλλος» δήλωσε σχετικά ο δημοσιογράφος.

«Σου τυχαίνει να ακούσεις αυτό, κάθεσαι και κάνεις φασαρία; Λες "άντε γεια σου κούκλα μου, χωρίζουμε". Τρως την ψυχρολουσία, χωρίζεις», είπε ακόμη ο Δ. Παπανώτας απευθυνόμενος στον Κώστα Φραγκολιά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v