Τι λέει ο Δήμος Αθηναίων για το σβήσιμο των ονομάτων των θυμάτων των Τεμπών

Τεράστιες οι αντιδράσεις της κοινής γνώμης, μετά το σβήσιμο των ονομάτων των 57 θυμάτων των Τεμπών μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη.

Τι λέει ο Δήμος Αθηναίων για το σβήσιμο των ονομάτων των θυμάτων των Τεμπών

Σάλος έχει προσκληθεί από το σβήσιμο των ονομάτων των θυμάτων των Τεμπών από συνεργεία καθαρισμού του Δήμου Αθηναίων, μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Οι αντιδράσεις ήταν τεράστιες στα social media με χιλιάδες κόσμου να ξεσπούν για τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Η αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων, Ρωξάνη Μπέη, έκανε σχετικά δήλωση, στην οποία διαχώρισε τη θέση της, τονίζοντας ότι τα συνεργεία βρέθηκαν στον χώρο κατ’ εντολή του φρούραρχου της βουλής.

«Συνεργείο της καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων έσβησε χθες βράδυ τα ονόματα των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, που είχαν γραφτεί στην πλατεία Συντάγματος, μετά από πρόσκληση του φρουράρχου της βουλής.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε έδωσα εντολή να συμβεί κάτι τέτοιο και ουδέποτε ενημερώθηκα γι’ αυτήν την αδικαιολόγητη ενέργεια, η οποία με βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετη. Η κριτική που ασκείται είναι απολύτως δικαιολογημένη.

Ζητώ συγγνώμη από τις οικογένειες και από τους χιλιάδες πολίτες, ανάμεσα στους οποίους ήμουν και εγώ, που διαδήλωσαν, ζητώντας δικαιοσύνη για τα θύματα των Τεμπών» δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Μπέη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v