Tι συνέβη με το νεκρό έμβρυο που βρέθηκε σε αποχέτευση στα Εξάρχεια

Προχωρούν οι έρευνες της αστυνομίας για το νεκρό έμβρυο που βρέθηκε σε αποχέτευση στα Εξάρχεια. Τι λένε τα επικρατέστερα σενάρια.

Tι συνέβη με το νεκρό έμβρυο που βρέθηκε σε αποχέτευση στα Εξάρχεια

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την σοκαριστική υπόθεση του νεκρού εμβρύου που εντοπίστηκε χτες σε αποχέτευση στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αυτή τη στιγμή οι αρχές ερευνούν την περιοχή γύρω από το κτίριο της Σόλωνος, στην αποχέτευση του οποίου βρέθηκε το νεκρό έμβρυο, και αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες προκειμένου να φωτιστούν πτυχές της υπόθεσης.

Πρωταρχικός στόχος των αρχών είναι να εντοπιστεί η μητέρα του νεκρού εμβρύου ώστε να της παρασχεθεί βοήθεια σε περίπτωση που τη χρειάζεται. Οι ίδιες αστυνομικές πηγές ξεκαθαρίζουν πως η γυναίκα δεν έχει καμία ποινική ευθύνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Lifo, το επικρατέστερο σενάριο είναι η μητέρα του εμβρύου να είχε πόνους και να βρέθηκε στην περιοχή με στόχο να λάβει βοήθεια από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, που έχουν τα γραφεία τους εκεί. Ωστόσο, εκτιμάται ότι η γυναίκα απέβαλε.

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής πότε συνέβη το περιστατικό, ωστόσο τόσο ο χρόνος θανάτου του εμβρύου όσο και το αν αυτό ήταν ήδη νεκρό θα φανεί στην νεκροψία- νεκροτομή που αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας.

Πώς εντοπίστηκε το νεκρό έμβρυο

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ένας υπάλληλος εταιρείας αποφράξεων, εντόπισε το έμβρυο το μεσημέρι της Δευτέρας, κατά την διάρκεια εργασιών στο σύστημα αποχέτευσης κτιρίου στην οδό Σόλωνος, όπου στεγάζονται τα γραφεία των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Ο υπάλληλος ενημέρωσε σχετικά τους υπεύθυνους της ΜΚΟ, οι οποίοι του είπαν ότι θα φροντίσουν σχετικά και θα τοποθετήσουν την σορό σε ένα κουτί.

Περίπου στις 18:30 το απόγευμα ο υπάλληλος της εταιρείας αποφράξεων πήγε στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων και ενημέρωσε για το μακάβριο εύρημα του τους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε και φωτογραφίες που επιβεβαίωναν τα λεγόμενά του.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v