Πιο φθηνό το Seat Arona

Ανακοινώθηκε η νέα προωθητική ενέργεια για το Β SUV Seat Arona, η γκάμα του οποίου ξεκινά πλέον από τα 18.990 ευρώ.

Πιο φθηνό το Seat Arona

H γκάμα του Ισπανικού Β-SUV ξεκινάει πλέον από 18.990 ευρώ. Νέες μειωμένες τιμές έως και 1.000 ευρώ και επιπλέον όφελος 500€ για όλες τις εκδόσεις του νέου Seat Arona, με εναλλακτικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με επιτόκιο 3,9%.

Με το νέο προωθητικό πρόγραμμα, προσφέρονται σημαντικές μειώσεις τιμών έως και 1.000 ευρώ ανάλογα με την έκδοση, ενώ παράλληλα συνεχίζεται το επιπρόσθετο όφελος των 500€ για όλες τις εκδόσεις του Arona επί των τιμών του νέου τιμοκαταλόγου, προσφέροντας έτσι αξεπέραστο value for money στην πρόταση της ισπανικής μάρκας στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αυτή κατηγορία.

Το Arona συνδυάζει την οικονομία με τις επιδόσεις, τους χώρους και την ασφάλεια, ενώ αν ο υποψήφιος αγοραστής επιθυμεί μπορεί να το αποκτήσει εναλλακτικά και με προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με τη VW Financial Services  με επιτόκιο από 3,9% και με την μηνιαία δόση να διαμορφώνεται στα 211 ευρώ/μήνα.

Επιπρόσθετα, εξακολουθεί να παραμένει σε ισχύ το προωθητικό πρόγραμμα και για το Ibiza με όφελος 500 ευρώ για όλες τις εκδόσεις του και με την αρχική τιμή εκκίνησης να διαμορφώνεται στα 15.990 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v