Δημοφιλής γαλλική μάρκα υιοθετεί την τεχνητή νοημοσύνη

Η Peugeot φέρνει το ΑΙ του ChatGPT στην καμπίνα του οδηγού, προσφέροντας νέες δυνατότητες εξυπηρέτησης.

Δημοφιλής γαλλική μάρκα υιοθετεί την τεχνητή νοημοσύνη

Η Peugeot είναι ένας από τους πρώτους κατασκευαστές αυτοκινήτων που προσφέρει την τεχνητή νοημοσύνη ChatGPT στο i-Cockpit. Ενεργοποιείται μέσω του ψηφιακού βοηθού "OK PEUGEOT" και μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις προσφέροντας νέα εμπειρία εξυπηρέτησης.


Με γνώμονα την καινοτομία, η μάρκα εισάγει τη ChatGPT στα τελευταίας γενιάς μοντέλα της.


Τεράστια σύνολα δεδομένων


Η Γενετική Τεχνητή Νοημοσύνη ChatGPT, η οποία είναι συντομογραφία των λέξεων "Chat Generative Pre-trained Transformer" (Παραγωγικός Προεκπαιδευμένος Μετασχηματιστής), είναι μια τεχνολογία αιχμής που αναπτύχθηκε από την OpenAI. Αυτή η τεχνολογία έχει εκπαιδευτεί σε τεράστια σύνολα δεδομένων, προκειμένου να παρέχει εξελιγμένες, ακριβείς και συνοπτικές απαντήσεις στους χρήστες της.


Οι απαντήσεις ενσωματώνονται στην οθόνη αφής του i-Cockpit, και παρουσιάζονται με πολύ απλό και φυσικό τρόπο μέσω του ενσωματωμένου ψηφιακού βοηθού.


Ευρύ φάσμα ερωτήσεων


Είναι σε θέση να απαντήσει σε ένα ευρύ φάσμα ερωτήσεων, από απλές έως σύνθετες, ακόμα και να συμμετέχει σε μια συζήτηση.
Για παράδειγμα, φτάνοντας σε μια πόλη, μπορείτε να ζητήσετε να σας υποδείξει ποια μνημεία πρέπει να επισκεφθείτε, να σας πει την ιστορία τους και στη συνέχεια, αν το επιθυμείτε, με τη χρήση του συστήματος πλοήγησης να σας οδηγήσει σε αυτά.


Κουίζ


Μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από το να απαντά σε ερωτήσεις. Πώς θα απασχολήσετε τα παιδιά κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού; Ζητήστε από το ChatGPT να οργανώσει ένα κουίζ για ένα θέμα που τα συναρπάζει... Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορεί να σας προσφέρει ώρες διασκέδασης.

Εισάγοντας την τεχνητή νοημοσύνη στα αυτοκίνητά της, η μάρκα έρχεται να ολοκληρώσει την εμπειρία του ψηφιακού βοηθού, καθιστώντας την πιο διαδραστική, απρόσκοπτη και διαισθητική.

Μοντέλα τελευταίας γενιάς

Η φίρμα εισάγει το ChatGPT στο i-Cockpit όλων των μοντέλων της τελευταίας γενιάς που είναι εξοπλισμένα με σύστημα πλοήγησης. Περιλαμβάνεται στα εξής μοντέλα: 208, 2008, 308, 308SW, 408, 508, 508 SW, E-3008, E-Rifter, E-Traveller, E-Partner, το E-Expert και σύντομα στο νέο E-5008.

Όσοι κάτοχοι μοντέλων της Peugeot έχουν συμβατά μοντέλα, μπορούν να ενεργοποιήσουν το ChatGPT μέσω του Peugeot Service Store. Η εισαγωγή της Γενετικής Τεχνητής Νοημοσύνης είναι σε πιλοτική φάση κατά την οποία προσφέρεται η ενεργοποίηση και δωρεάν χρήση του συστήματος για περίοδο 6 μηνών. Η προσφορά αυτή, η οποία αρχικά προοριζόταν για τους πρώτους 5.000 οδηγούς, επεκτάθηκε σε 10.000 οδηγούς μετά από ποσοστό εγγραφής που ξεπέρασε το 50% μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Αξιολόγηση

Μετά την ολοκλήρωση της πιλοτικής φάσης, η μάρκα θα λάβει υπόψη την αξιολόγηση των χρηστών για να αναπτύξει το ChatGPT για όλους τους ιδιοκτήτες των μοντέλων της.

Αυτή η νέα υπηρεσία αξιοποιεί τη δύναμη της Γενετικής Τεχνητής Νοημοσύνης, συμπεριλαμβανομένων των τεχνολογιών της πλατφόρμας Chat AI της SoundHound. Η έκδοση 3.5 του ChatGPT χρησιμοποιεί δεδομένα μέχρι και τον Ιανουάριο του 2022, και ως εκ τούτου δεν έχει γνώση των συμβάντων και των δεδομένων που έχουν συμβεί μετά την ημερομηνία αυτή.

Σε αυτή τη φάση, το ChatGPT θα προσφέρεται, στους οδηγούς της μάρκας, στη γλώσσα τους, στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v