Από 26.490 ευρώ το Jeep Avenger e-Hybrid

Με δυο προσθήκες εμπλουτίστηκε η γκάμα του Jeep Avenger, με την υβριδική να διατίθεται σε τιμή από 26.490 και τη βενζινοκίνητη από 23.990 ευρώ.

Από 26.490 ευρώ το Jeep Avenger e-Hybrid

Η γκάμα του Jeep Avenger με κινητήρα βενζίνης εμπλουτίστηκε με το επίπεδο εξοπλισμού Longitude που έχει αρχική τιμή 23.990 ευρώ. Η υβριδική έκδοση e-hybrid είναι πλέον διαθέσιμη, με τιμή από 26.490.


Με δυο προσθήκες εμπλουτίστηκε η γκάμα του Jeep Avenger: έκδοση Longitude με 1.2 κινητήρα βενζίνης, απόδοσης 100 ίππων και χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και έκδοση e-Hybrid, με 48V ήπια υβριδικό σύστημα και στάνταρ αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και δυνατότητα χειροκίνητης λειτουργίας.


Εύκολη και άνετη συμβίωση


Η γκάμα των εκδόσεων περιλαμβάνει τα επίπεδα εξοπλισμού Longitude, Altitude και Summit. Ακόμα και στο εισαγωγικό Longitude ο εξοπλισμός έχει όλα όσα χρειάζονται για εύκολη, άνετη και ασφαλή καθημερινότητα: Οθόνη αφής 10,25” για το infotainment, υπηρεσίες Uconnect, ψηφιακό πίνακα οργάνων 7”, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, cruise control, ζάντες αλουμινίου 16”, διατήρηση της λωρίδας κίνησης, αυτόνομο φρενάρισμα, αναγνώριση των οδικών σημάτων, αλλά και τα συστήματα Selec-Terrain και Hill Descent Control.


Full LED εμπρός φώτα


Η Altitude παρέχει μεταξύ άλλων 17άρες ζάντες, τιμόνι με επένδυση από οικολογικό δέρμα, αυτόματο κλιματισμό και πίνακα οργάνων 10,25”, ενώ το κορυφαίο Summit 18άρες ζάντες αλουμινίου, Full LED εμπρός φώτα, είσοδο και εκκίνηση χωρίς κλειδί, επαγωγική φόρτιση, handsfree πόρτα χώρου αποσκευών, αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2, κάμερα οπισθοπορείας με drone view, αισθητήρες παρκαρίσματος 360ο και παρακολούθηση τυφλού σημείου.

Πολυτέλεια

Υπάρχουν επίσης πολλά πακέτα προαιρετικού εξοπλισμού που αναβαθμίζουν περαιτέρω το στιλ, την πολυτέλεια και την ψυχαγωγία. Σημαντική είδηση είναι και ότι σε όλα τα Jeep Avenger διατίθεται πλέον και ανοιγόμενη ηλιοροφή, με συνολικό εμβαδό 0,9 m2 εκ των οποίων τα 0,2 m2 ανοίγουν.

Η έκδοση e-Hybrid, φέρει ήπιο υβριδικό σύστημα 48V. Χάρη στον ηλεκτροκινητήρα των 21 kW που βρίσκεται τοποθετημένος αμέσως μετά το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με τις έξι σχέσεις, έχει τη δυνατότητα να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά, με ταχύτητα έως 30 χλμ./ώρα για απόσταση έως 1 χλμ. Το σύστημα εξηλεκτρισμού (με μίζα-εναλλάκτη BSG) επικουρεί τον θερμικό κινητήρα 1.2, ο οποίος λειτουργεί στο θερμοδυναμικό κύκλο Miller προκειμένου να επωφελείται στο μέγιστο βαθμό.

Χωρίς τέλη κυκλοφορίας

Με τους 100 ίππους και τα 205 Nm ροπής το Avenger e-Hybrid ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 10,9” και έχει τελική ταχύτητα 184 χλμ./ώρα, ενώ καταναλώνει κατά μέσο όρο 4,9-5,1 λίτρα/100χλμ. και εκπέμπει 111-114 γραμ. CO2/ χλμ.(WLTP). Δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας και κυκλοφορεί καθημερινά στο δακτύλιο. Να σημειωθεί και ότι υπάρχει δυνατότητα έλξης ρυμουλκούμενου έως 1.100 κιλά -με φρένα, βάρος που για την έκδοση βενζίνης φτάνει τα 1.200 κιλά.

Οι τιμές για την αμιγώς ηλεκτρική γκάμα ξεκινούν από 30.700 για την έκδοση Longitude μαζί με την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2», ενώ η μπαταρία της καλύπτεται από εγγύηση 8 ετών. Τα μηχανικά μέρη καλύπτονται για 4 χρόνια ή 160.000 χλμ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v