Ο Φλεβάρης στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης θα φλεβίσει ωραία

Κοκτέιλ ή σκιτσογραφία; Πάρτι ή μαθήματα χορωδίας; Από όλα έχει ο μπαχτσές του Φλεβάρη στην ανανεωμένη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης.

Ο Φλεβάρης στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης θα φλεβίσει ωραία

Pop up stores, 24 ημέρες γεμάτες εργαστήρια και 13 εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο συμπεριλαμβάνονται στο πλούσιο πρόγραμμα της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης για τον Φεβρουάριο.

Είσαι έτοιμος για ημέρες διασκέδασης, δημιουργίας και μάθησης; Δες παρακάτω όσα ξεχωρίσαμε από το τρέχον πρόγραμμα και κράτα σημειώσεις.

Ανοιχτό Μάθημα Χορωδίας από το El Sistema Greece

Πέμπτη 8/2, 17:00-18:00

Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, το El Sistema Greece έρχεται στο Αίθριο για ένα ανοιχτό μάθημα χορωδίας για παιδιά ηλικίας 12+.

Athens Cocktails Party

Σάββατο 10/2, 15:30-23:30

Το Athens Cocktails έρχεται στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με ένα μουσικό event όπου γνωστοί bartenders της πόλης παρουσιάζουν τα αγαπημένα τους cocktails, μόνο με 6€. Παράλληλα, στο Creative Lab 2 θα παραδίδονται δωρεάν μαθήματα-σεμινάρια κοκτέιλ για αρχάριους, σε δύο τμήματα των 45 λεπτών, από τις 16:00 έως τις 18:00.

Κυψέλη BEAT

Κυριακή 11/2, 13:00-23:00

Το «ΚΥΨΕΛΗ BEAT» επιστρέφει για τρίτη φορά στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, με ένα ολοήμερο event που συνδυάζει μουσική, φαγητό, εργαστήρια για τους μικρούς μας φίλους, αλλά και δίσκους βινυλίου, με ελεύθερη είσοδο. Σε μία από τις πιο ζωντανές γειτονιές της πόλης, δημιουργεί ένα all-day περιβάλλον, από τις 13:00 έως τις 23:00. Δέκα γεμάτες ώρες με μουσική από επιφανείς selectors και DJs πόλης να παρουσιάζουν ένα σάουντρακ που ξεκινά από easy-listening, οργανικού χαρακτήρα επιλογές και rare grooves, καταλήγοντας σε dance ρυθμούς, με τη συνοδεία γευστικών προτάσεων και ευρηματικών κοκτέιλ.

Αιμοδοσία

Τετάρτη 14/2, 09:00-13:00

Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, το Blood-e διοργανώνει μια δράση για τη στήριξη της εθελοντικής αιμοδοσίας. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, κάνε μία πράξη έμπρακτης αγάπης και δώσε αληθινή αξία σε αυτή τη μέρα.

Γιορτή για την Επανένταξη από το Δίκτυο Στήριξης Φυλακισμένων και Αποφυλακισμένων Γυναικών

Παρασκευή 16/2, 19:30-21:30

Μια γιορτή για την αποδοχή, την ενδυνάμωση, την ενσωμάτωση και επανένταξη των γυναικών στους «δρόμους ευθύνης» που ακολουθούν με τη βοήθεια του Δικτύου Στήριξης Φυλακισμένων και Αποφυλακισμένων Γυναικών. H Αγγελική Τουμπανάκη και το σχήμα της έρχονται στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με τη μουσική παράσταση «For Women».

49α Γενέθλια του El Sistema

Σάββατο 17/2, 18:00-19:30

Το El Sistema γιορτάζει τα 49 του χρόνια. Πώς; Με μία συναυλία για όλους, παρέα με τους Decibel Collective και με τη συνοδεία πνευστών και κρουστών, ερμηνεύοντας τραγούδια από το αγαπημένο «Mamma Mia», το «Star Wars» και άλλα πολλά.

Τα Κυψελάκια διασκεδάζουν στην Αγορά

Κυριακή 18/2, 11:00-18:00

Αυτήν την Κυριακή, οι μικροί μας φίλοι, δηλαδή τα Κυψελάκια, απολαμβάνουν μια ολόκληρη μέρα παιχνιδιού και δημιουργικής μάθησης στην Αγορά, η οποία γεμίζει εκπαιδευτικές δράσεις για ηλικίες 4-12, με ελεύθερη είσοδο.

Ξέρεις από ίντερνετ; Workshop ψηφιακής ενδυνάμωσης για 60+

Κάθε Δευτέρα έως 22/4, 10:00-11:30 και κάθε Τετάρτη από 24/1 έως 10/4, 10:00-11:30. Κόστος: 60€/ ο κύκλος 12 μαθημάτων, προπώληση εισιτηρίων μέσω more.gr 

Το επιτυχημένο workshop ψηφιακής ενδυνάμωσης επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, ανανεωμένο και εμπλουτισμένο. Με διπλό ραντεβού, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και με τη χρήση tablet, μαθαίνουμε να σερφάρουμε στο διαδίκτυο, να αναζητούμε χρήσιμες πληροφορίες, να επικοινωνούμε με φίλους και συγγενείς διαδικτυακά και να πραγματοποιούμε συναλλαγές με το δημόσιο. Από τους συμμετέχοντες (άτομα ηλικίας 60+) δεν απαιτείται καμία προηγούμενη σχετική εμπειρία, μόνο όρεξη για μάθηση.

Μαρμελάδα Κυψέλη: Σκιτσάροντας στην Αγορά με τον Pan Pan

Κάθε Πέμπτη έως 22/2, 19:00 – 21:00, κόστος: 65€/ ο κύκλος 5 μαθημάτων, προπώληση εδώ 

Pan Pan ξαναχτυπά με 3ο session σκιτσογράφησης. Μαζί του θα μάθουμε να τεντώνουμε τους κανόνες της αφήγησης, μαθαίνοντας τα βασικά δομικά υλικά, αλλά και τεχνικές για τον σχεδιασμό ενός κόμικ και θα φτιάξουμε την δική μας αυτοέκδοση με τα πιο απλά, σπιτικά υλικά.

Εισαγωγή στην ξυλουργική με τους hōkō

Κάθε Σάββατο έως 9/3, 09:30-11:30 και 12:00-14:00, κόστος: 220€/ ο κύκλος 8 μαθημάτων, προπώληση εδώ 

Μαθαίνουμε μερικές από τις βασικές τεχνικές κατεργασίας ξύλου φτιάχνοντας το πρώτο μας έργο, ένα βοηθητικό σκαμπό που θα πάρουμε μαζί μας στο σπίτι στο τέλος του μαθήματος.

Πολλαπλασιασμός φυτών στο νερό με τους hōkō

Τετάρτη 7/2 και κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα μέχρι και τον Ιούνιο, 18:00-19:00, προκράτηση θέσης εδώ 

Οι hōkō παρουσιάζουν την πιο εύκολη τεχνική για τον πολλαπλασιασμό των φυτών, μέσω του νερού. Κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα μάθει πώς κόβουμε ένα φυτό και θα το πάρει στο σπίτι μετά το τέλος της συνάντησης. Μαθαίνουμε επίσης πώς φροντίζουμε το μόσχευμα ενώ ριζώνει, και φυσικά πώς θα το μεταφυτεύσουμε στο έδαφος.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v