Με 34€ πας τώρα Λονδίνο (και γυρίζεις και πίσω)

Λονδίνο, Βουδαπέστη, Μάλτα και άλλοι 7 υπέροχοι προορισμοί με διψήφιες τιμές εισιτηρίων πήγαινε-έλα για τον φετινό χειμώνα.

Με 34€ πας τώρα Λονδίνο (και γυρίζεις και πίσω)

Θα υποθέσουμε ότι λέγε-λέγε τόσα χρόνια έχεις πια κατακτήσει τη γνώση πως τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια της (κάθε) χρονιάς τα κλείνουμε παραδοσιακά τον Ιανουάριο, με το που καταλαγιάσει ο χαμός των γιορτών και πριν ξεκινήσει εκείνος του Πάσχα. Αν είσαι φρονίμων παιδί και φύλαξες έστω κι ένα μικρό ποσό από το δώρο των Χριστουγέννων, ιδού πού μπορείς να πεταχτείς ένα ταξιδάκι τις επόμενες εβδομάδες.

Μόλις 33,98€ κάνει το πήγαινε-έλα στο Λονδίνο με τη Ryanair, αν φύγεις Τετάρτη 24 και επιστρέψεις Σάββατο 27 Ιανουαρίου.

Τι θα έλεγες για λίγη ντόλτσε βίτα στο Μιλάνο; Με 47,43€ η Ryanair σε πάει και σε φέρνει, τις ίδιες ημερομηνίες.

Αν πάλι θέλεις να γλιτώσεις λίγο χειμώνα στο τέλος του μήνα, μπορείς να πεταχτείς στην Πάφο με 57,54€ μετ’ επιστροφής. Την τιμή εντοπίσαμε στη Ryanair, για αναχώρηση Τετάρτη 31 Ιανουαρίου και επιστροφή Σάββατο 3 Φεβρουαρίου.

Η Βουδαπέστη είναι πάντα καλή ιδέα, και η Wizzair φροντίζει να σε πετάξει εκεί με μόλις 46,10€ πήγαινε-έλα, αν φύγεις Τετάρτη 24 Ιανουαρίου και επιστρέψεις Τετάρτη 31/1.

Στο πανέμορφο, όσο και ανεξερεύνητο, Κουτάισι της ανερχόμενης στους ταξιδιωτικούς κύκλους Γεωργίας μας πετάει η Wizzair με 45,62€ πήγαινε-έλα για αναχώρηση Κυριακή 28/1 και επιστροφή Κυριακή 4/2.

Στο Κατόβιτσε της Πολωνίας, μία ώρα μακριά από την απολύτως παραμυθένια Κρακοβία, θα πας και θα έρθεις με 59,98€ με την Wizzair. Την τιμή εντοπίσαμε για αναχώρηση Πέμπτη 18/1 και επιστροφή Πέμπτη 25/1.

Μήπως θέλεις κάτι εξωτικό, λίγο καλοκαίρι στην καρδιά του χειμώνα; Στο Άμπου Ντάμπι πηγαίνει επίσης απευθείας από την Αθήνα η Wizzair, με 87,42€ για να φύγεις Τετάρτη 24 Ιανουαρίου και να επιστρέψεις Τετάρτη 31/1.

Στη Βασιλεία της Ελβετίας προτείνει ένα Σαββατοκύριακο η easyjet, με 73€ αλέ-ρετούρ που λέγαμε παλιά, αν φύγεις Παρασκευή 15 Μαρτίου και επιστρέψεις Κυριακή 17/3.

Η Aegean από την πλευρά της, σε διψήφιο κόστος έχει να προτείνει Μάλτα τον Φεβρουάριο, με 91,33€ για αναχώρηση Δευτέρα 26/2 και επιστροφή Πέμπτη 29/2.

Επίσης πάντα καλή ιδέα είναι ένα Σαββατοκύριακο στη Σμύρνη, που σπάει για λίγο το φράγμα της διψήφιας τιμής: Στα 100,99€ πήγαινε-έλα με την Aegean, Παρασκευή 23 με Κυριακή 25 Φεβρουαρίου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v