Πάμε μια βόλτα στα καλύτερα ποτάδικα του κέντρου;

Το In2life Club μάς βγάζει για ποτό σε κάποια από τα πιο όμορφα μπαράκια του αθηναϊκού κέντρου και δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Πάμε μια βόλτα στα καλύτερα ποτάδικα του κέντρου;

Δεν ζητάμε πολλά είναι η αλήθεια. Ένα ποτάκι μόνο ζητάμε με καλή παρέα σε ένα όμορφο μπαράκι για να ξεχαστούμε και να ξεχάσουμε όσους μας πίκραναν πολύ. Είμαστε τυχεροί είναι η αλήθεια που έχουμε αρκετά από δαύτα στα πέριξ του αθηναϊκού κέντρου κι ακόμα τυχερότεροι που το In2life Club –μάθε πως γίνεσαι μέλος εδώ https://www.in2life.gr/club - έχει εξασφαλίσει σημαντικές εκπτώσεις για τα μέλη του σε ορισμένα πολύ όμορφα κι αγαπημένα μας ποτάδικα. Σου ετοιμάσαμε και μια μικρή λίστα για να ξέρεις πού να πας συστημέν@ ώστε να την περάσεις ζάχαρη κι ένα πιείς κι ένα ποτάκι στην υγειά μας.

·    Όλα τα καταστήματα που παρουσιάζονται στο άρθρο αυτό συνεργάζονται με το In2life Club. Τα μέλη του Club δικαιούνται εκπτώσεις. Γίνε μέλος κάνοντας κλικ εδώ και δίνοντας μόνο το email σου.   

Verve Music Café

Αγίων Αναργύρων 10, Μοναστηράκι, τηλ.:21 1012 5750

 Στα νοητά σύνορα Θησείου, Ψυρρή και Μοναστηρακίου το Verve είναι ένα από τα αγαπημένα μας στέκια γιατί δεν έχει τη βαβούρα και την οχλαγωγία των υπολοίπων της περιοχής. Το σκηνικό είναι απόλυτα χαλαρωτικό κι έξτρα μουσικόφιλο χάρη στα αφισάκια, τις παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες διάσημων μουσικών, τα βινύλια αλλά και τις λατρεμένες μινιατούρες στη μπάρα του. Η κάβα του είναι έξτρα ενημερωμένη και δύσκολα θα λάβεις αρνητική απάντηση αν ρωτήσεις: «μήπως έχετε...»; To Verve παίζει ωραίες uptempo μουσικές, από bossa nova, jazz και funky μέχρι χαλαρές ροκιές και indie, ενώ η μπάρα βγάζει καθαρά ποτά και καλοφτιαγμένα κοκτέιλ. Κατά καιρούς αναλαμβάνουν τα decks διάφοροι εγχώριοι Djs και ραδιοφωνικοί παραγωγοί.

Tα ποτά ξεκινούν από 7€.

Πληροφορίες προσφοράς 

Tapfield

Ναυάρχου Αποστόλη 4, Ψυρρή, τηλ: 21 0322 1923

Σε ένα όμορφο στενάκι στου Ψυρρή, οι φαν του ψαγμένου ζύθου έχουν βρει τη γωνιά τους σε αυτό το συμπαθέστατο μαγαζάκι, στη μπάρα του οποίου έχουμε μοιραστεί αμέτρητες προπόσεις και ιστορίες. Στην καρδιά του Tapfield, θα βρεις μια εντυπωσιακή συλλογή από IPA μπύρες, που εκπροσωπούν την ποικιλία και την ποιότητα της παγκόσμιας σκηνής της κραφτ μπύρας. Εδώ μπορείς να ανακαλύψεις γεύσεις από διάφορες χώρες, από τους έντονες λυκίσκους της Δυτικής Ακτής των ΗΠΑ, μέχρι την αρωματική ποικιλία των Βελγικών IPA. Είναι πολύ πιθανό να πετύχεις και κάποιο event σαν βρεθείς εκεί για μία ή περισσότερες μπυρίτσες, ενώ αν πεινάσεις η κουζίνα του θα σε περιποιηθεί δεόντως.

Πληροφορίες προσφοράς

Bartesera

Κολοκοτρώνη 15, Στοά Πραξιτέλους, τηλ: 210 3229805

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bartesera (@bartesera_)

Στοές στην Αθήνα υπάρχουν πολλές, λίγες ωστόσο κρατούν ζωντανό κι αναλλοίωτο το hype του Bartesera. Με διακόσμηση που φέρνει στον νου αρτιστίκ γκαλερί καταφέρνει να γεμίζει τις μπάρες του, παίζοντας ωραίες μουσικές και σερβίροντας παράλληλα διαλεχτά spirits από όλο τον κόσμο.  Αγαπημένο στέκι που σε γεμίζει με ευχάριστα vibes και πάντοτε ζει έναν πολύχρωμο χαμό στον οποίο όλοι οι καλοί χωράνε. Το ana Azucar με μπλεντ από Brugal-Cachacha, banana orgeat curd και καραμέλα και το Ma Dame Mandane με Finlandia vodka strawberry infused, τσίλι, αγαύη, fee foam bitters και Gentlemen’s soda είναι οι κοκτεϊλάτες επιλογές που επιβάλλεται να δοκιμάσεις από το μενού του. Τα κοκτέιλ ξεκινούν από τα 10€.

Πληροφορίες προσφοράς

Caravin Wine and Wanderlust

Ακάμαντος 11, Θησείο, τηλ: 2114003962

Τι σημαίνει Caravin; Το Καραβάνι του Κρασιού. Οίνος και Ταξίδια. Με όνομα κατά το ήμισυ καραβάνι και το κατά το ήμισυ κρασί (caravan + vin) δεν είναι περίεργο που από τη στιγμή που διασχίζεις το κατώφλι του σε κάνει να ταξιδεύεις σε προορισμούς, όπου το κρασί, γίνεται η αιτία να τους ανακαλύψεις.

Το κρασί και το ταξίδι θα αποτελούν πάντα την αφορμή για να δώσεις ραντεβού ξανά και ξανά στο Caravin. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που γεννήθηκε το συγκεκριμένο μαγαζί στο Θησείο κι αυτός αντίστοιχα είναι ο λόγος που μπήκε στην καρδούλα των wine lovers του κέντρου. Η κάβα του με περισσότερες από 150 ετικέτες (πολλές από αυτές και σε ποτήρι) κρύβει μια έκπληξη για κάθε οινολάτρη που είναι βέβαιο ότι θα γίνει μόνιμος θαμώνας του Caravin.

Πληροφορίες προσφοράς  

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v