Μια εκλεκτή φαγητοβόλτα σε Αιγάλεω και Κορυδαλλό

Τα δυτικά προάστια ξέρουν από καλό φαγητό κι εμείς τα εμπιστευόμαστε για αυτό και πήγαμε συστημένοι στα καλύτερα του Αιγάλεω και του Κορυδαλλού.

Μια εκλεκτή φαγητοβόλτα σε Αιγάλεω και Κορυδαλλό

Η γαστρονομική «γειτονιά» των δυτικών προαστίων έχει πάρει τα πάνω της το τελευταίο διάστημα και φυσικά δεν μπορεί να λείπει το In2life από τη Σαρακοστή. Αντίστοιχα δεν μπορεί να λείπει από εκεί ούτε το In2life Club χαρίζοντας σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές σε όλα του τα μέλη που θέλουν να φάνε στα καλύτερα. Για πλησίασε λίγο πιο κοντά τώρα να σου πούμε για τις γευστικές εμπειρίες που αποκομίσαμε τρώγοντας σε εκλεκτά φαγάδικα του Αιγάλεω και του Κορυδαλλού και πού θα πάει, θα σε πετύχουμε κι εσένα σε κάποιο από αυτά τις επόμενες φορές.

·        Όλα τα καταστήματα που παρουσιάζονται στο άρθρο αυτό συνεργάζονται με το In2life Club. Τα μέλη του Club δικαιούνται εκπτώσεις. Γίνε μέλος κάνοντας κλικ εδώ και δίνοντας μόνο το email σου.    

Steak Alive

Κρήτης 23, Κορυδαλλός τηλ.: 21 0495 2000

Αρχικά χαιρετίζουμε το Steak Alive για την πετυχεσιά του ονόματός του που συνοδεύει ένα από τα καλύτερα μπριζολάδικα της Αθήνας. Έπειτα του βγάζουμε το καπέλο γιατί ξέρει όλα τα καθέκαστα σχετικά με τις κοπές, την επιλογή κρεάτων και το κατάλληλο ψήσιμο για να αναδείξει τα κρεατοκαλούδια του καταλόγου του.

Στο Steak Alive η gourmet κρεατοφαγία είναι παρούσα, αλλά σε τιμές value for money και ποιότητα υψηλή. Εδώ θα απολαύσεις μεταξύ άλλων νοστιμότατο ταρτάρ μόσχου για «αρχή», σιτεμένο rib eye από την Ουρουγουάη, το οποίο συνοδεύεται από σαλάτα βαλεριάνας και κρεμμυδάκι τουρσί, hanger steak από αμερικάνικο Black Angus και νοστιμότατη Picanha από αμερικάνικο Black Angus.

Στα «επιβάλλεται» του καταλόγου συμπεριλαμβάνονται τα μοσχαρίσια μάγουλα και φυσικά οι Tomahawk μπριζολάρες που θα δυσκολευτείς να φας μόνος σου.

Πληροφορίες προσφοράς In2life Club 

O Mίμης και η Άννα

Ασκληπιού 34, Κορυδαλλός τηλ.:21 3014 4642

Ο Μίμης κι η Άννα είναι έξτρα μερακλήδες κι αυτό αποτυπώνεται στο εμπνευσμένο και μαγκιόρικο μενού που έχουν φτιάξει για το μεζεδοπωλείο τους. Παραδοσιακό μεζεδοταβερνάκι με μια δροσερή αυλίτσα που είναι ταμάμ για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού έχει πολλά γευστικά διλήμματα για τον ουρανίσκο σου.

Εδώ τρώμε παστουρμαδόπιτα, τη σαλάτα του "Αγρού" με radicchio, iceberg, λόλα πράσινη, καλαμπόκι, καπνιστό χοιρινό, μουστάρδα και μέλι μέσα σε φωλιά παρμεζάνας το κοκό του Μίμη (κοτόπουλο φιλέτο με κόλιανδρο και κρέμα φέτας, σε φωλιά κανταΐφι) και πατσαβουροπιτάκια με φέτα και μέλι με τον λογαριασμό να κυμαίνεται περί τα 17- 20€ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων ουζακίων ή κρασακίων.

Πληροφορίες προσφοράς In2life Club  

Μεζέ Μεζέ

Γρηγορίου Κυδωνίων 10, Αιγάλεω τηλ.: 2105908929

Από το όνομα και μόνο καταλαβαίνεις ότι εδώ οι μεζέδες παίζουν μεγάλη μπαλίτσα. Το Μεζέ Μεζέ είναι δικαιολογημένα ένα από τα πλέον δημοφιλή κι ιστορικά μεζεδοπωλεία στο Αιγάλεω, αφού συνδυάζει έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο (το καλοκαίρι η αυλίτσα με την ροδιά καίει καρδιές) με εξαιρετικό φαγητό.

Όσο η κουζίνα αναδίδει μοσχομυρωδιές, εσύ παραγγέλνεις φωλιά με αυγό, πατάτα και μπέικον, μιλφέιγ μελιτζάνας, πρόβατο φιλέτο, χοιρινή τηγανιά, χοιρινή πανσέτα με bbq, ζουμερά μπιφτεκάκια, ψαρονέφρι με σάλτσα μπαλσάμικο και κοτόπουλο με πορτοκάλι. Αξίζει να τιμήσεις το γλυκόπιοτο χύμα κρασάκι τους, ενώ ο λογαριασμός δεν πρόκειται να ξεπεράσει τα 15-18€ ανά άτομο.

Πληροφορίες προσφοράς In2life Club 

Chico Cantina & Cocteleria

Κερασούντος 1, Αιγάλεω, τηλ.: 694 501 4881

Στις μεξικάνικες καντίνες λέμε ναι κι αν έχουν μάλιστα και cocteleria είναι ακόμη μεγαλύτερο το ΝΑΙ μας. Το Chico έφερε έναν λατινοαμερικάνικο αέρα στην πολυσύχναστη γειτονιά του Αιγάλεω προσφέροντας καλομαγειρεμένες μεξικάνικες νοστιμιές σε πολύ προσιτές τιμές, συνοδεία spicy κι όχι μόνο κοκτεϊλάρων στην υπέροχη αυλή του.

Εδώ τρώμε το chico bite platter με διάφορα καλούδια, την Polo Paraiso μπεργκεράρα με φιλέτο κοτόπουλο πανέ, cheddar, iceberg, ντομάτα και sweet chili sauce και όσα tacos τραβά η ψυχή σου.

Αντίστοιχα πίνουμε Puta Vida (με Tequila Chico blend, liqueur ginger, puree ανανά, vermouth, πορτοκάλι lime και σιρόπι ζάχαρης) και το καυτερό Vampiro (με Tequila reposado, χυμό ντομάτας, πορτοκάλι, lime, αλάτι, πιπέρι και καυτερή chili sauce). Τα κοκτέιλ ξεκινούν από 8€.

Πληροφορίες προσφοράς In2life Club  

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v