Πρωτότυπες ιδέες στολισμού

Οι παρακάτω ιδέες στολισμού μπορεί να ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, αλλά ποιος είπε πως τα Χριστούγεννα είναι για να κάνουμε συνηθισμένα πράγματα;

 

Πρωτότυπες ιδέες στολισμού

Γκι. Γιρλάντες. Κρεμαστά γράμματα που λένε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με έναν Άγιο Βασίλη από δίπλα. Όλα αυτά είναι ωραία και καλά, αλλά τι συμβαίνει αν θες να πας τους στολισμούς σου ένα βήμα παραπέρα; Ψάξαμε και βρήκαμε μερικές τέλειες ιδέες για να εμπνευστείς και να γίνεις δημιουργικός.

Μερικές φορές ο μινιμαλισμός μπορεί να σημαίνει ότι αντικαθιστάς την γυαλιστερή γιρλάντα με ένα ωραίο κλαδί. Και τα μικρά "αξεσουάρ" της γωνιάς να είναι αυτά που θα δίνουν την διακριτική τους λάμψη.

Παραμένουμε στο μίνιμαλ, και το πηγαίνουμε και δυο-τρία (πέντε) βήματα παραπέρα. Αυτό το εναλλακτικό δέντρο είναι καλό για όταν θες να διατηρήσεις το "σοβαρό" προφίλ σου αλλά να μην σε λένε και μίζερο. Εναλλακτικά, αν είσαι ο γκρινιάρης της παρέας, θα δώσει ένα απαλό μήνυμα ότι κάτι μέσα σου έχει γλυκάνει, και αν τα Χριστούγεννα δεν έχουν να κάνουν με σκληρόκαρδους ανθρώπους να μαθαίνουν το νόημα της ζωής, τότε εμείς τζάμπα είδαμε 40 κακές ταινίες του Νέτφλιξ;

Μπρουτάλ και ασπρόμαυρο, αλλά με χριστουγεννιάτικα δεντράκια. Αν το σπίτι σου μοιάζει με φαντασίωση διακοσμητή των ΙΚΕΑ, αυτό ίσως να είναι ό,τι καλύτερο για εσένα.

Εμείς αυτό πιστεύουμε ότι μπορεί να φτιαχτεί εύκολα με φελιζόλ και ένα χρυσό σπρέι. Και θα το βάζαμε άνετα στο κατώφλι μας.

In my Christmas era, ντισκόμπαλα στον καναπέ ΚΑΙ bisexual φωτισμός σημαίνει ότι αυτό είναι το τέλειο ντεκόρ για έναν chronically online άνθρωπο - ή έστω κάποιον που βλέπει Euphoria.



Αν έχεις παράθυρο στην κουζίνα, αξίζει να βάλεις κάτι όμορφο (και απλό) εκεί, για να σου φτιάχνει το κέφι ακόμα και κάθε φορά που πας να βάλεις νερό.

Αν θες να κάνεις ένα έντονο statement, τότε δεν θα βάλεις αστέρι μόνο στην κορφή του δέντρου. Θα πάρεις είκοσι μεγάλα αστέρια και θα στολίσεις το δέντρο σου αποκλειστικά με αυτά. Υποθέτουμε μπορεί να λειτουργήσει και αποτρεπτικά για τις γάτες.

Τέλος, αυτές οι μικρές φιγούρες μάς φαίνονται πανέμορφες. Και, ιδανικά, θα σε παροτρύνουμε να μην ψάξεις για έτοιμες, μαζικής παραγωγής. Σίγουρα με λίγη αναζήτηση στο ίντερνετ θα βρεις κάποιον ξυλουργό ή παιχνιδοποιό κοντά σου, και αξίζει να στηρίξεις.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v