Άγιε Βασίλη, θα μας φέρεις δωμάτια για τα Χριστούγεννα με 60€;

Στην Πελοπόννησο, το Πήλιο, την Πρέβεζα και τα πέριξ του Ολύμπου, βρήκαμε δωμάτια για τα Χριστούγεννα με λιγότερα από 60€ το δίκλινο.

Άγιε Βασίλη, θα μας φέρεις δωμάτια για τα Χριστούγεννα με 60€;

Αφού απογοητευτήκαμε από τις φετινές τιμές των δωματίων σε δημοφιλείς προορισμούς είπαμε να ζητήσουμε τη συνδρομή του Άη Βασίλη, γιατί και οι πτωχοί εκδρομείς έχουμε ψυχές και χριστουγεννιάτικα τετραήμερα να εκμεταλλευτούμε. Κι ο άγιος τσέκαρε τη λίστα του, είδε πως ήμασταν καλά παιδιά αυτή τη χρονιά, και είχε να μας προτείνει τα εξής.

Το Blue Violet στο Ναύπλιο είναι ένα φανταστικό διαμέρισμα έξω από την παλιά πόλη, με φουλ εξοπλισμένη κουζίνα, που κοστίζει 60€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα. 

Το 1920s Rooms στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας, που είναι ό,τι πρέπει για ένα χριστουγεννιάτικο city break, έχει κουκλίστικα, ευρύχωρα δωμάτια στα 55,50€ το δίκλινο. 

Το Ξενοδοχείο Κοσταρίνι στο Λεωνίδιο έχει λιτά αλλά περιποιημένα στούντιο με θέα στα επιβλητικά, κατακόκκινα βράχια που υψώνονται πάνω από την πόλη, σε τιμές που κυμαίνονται στα 51€ το δίκλινο. 

Τα Δόκανα είναι ένας γλυκύτατος ξενώνας στις Πινακάτες του Πηλίου, με όμορφα ρουστίκ δωμάτια που απολαμβάνουν μοναδική θέα στην πηλιορείτικη φύση από τα παράθυρά τους, και τιμές στα 60€ το δίκλινο (ή 70€ αν θέλεις και πρωινό). 

Το Vassilis Guesthouse στη Ραψάνη, πολύ κοντά στα Τέμπη, έχει λιτά αλλά φροντισμένα δωμάτια με μπαλκόνια που αγναντεύουν τις καταπράσινες πλαγιές του Ολύμπου, και τιμές που δεν ξεπερνούν τα 45€ ανά διανυκτέρευση για μέχρι και τρία άτομα.

Το Villa Belian 1 στην Αργαλαστή του Πηλίου έχει συμπαθέστατα, παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια με τζάκι πλάι στο κρεβάτι και σούπερ τιμή στα 59€ το δίκλινο. 

Παραμένουμε Πήλιο, και ανηφορίζουμε σε ένα από τα ομορφότερα χωριά του, τον Άγιο Λαυρέντιο, όπου το Village House έχει ωραιότατα δωμάτια σε τιμές που ξεκινούν από 60€ το δίκλινο (συν 7,50€ το άτομο προαιρετικά για πρωινό). 

Το Κεραμίδι το ξέρεις; Αν τα ιδανικά σου Χριστούγεννα περιλαμβάνουν εσένα και το έτερό σου ήμισυ μακριά από τους πάντες και τα πάντα, ίσως να ήρθε η ώρα να το μάθεις. Ένα απομονωμένο ορεινό χωριό, 23 χιλιόμετρα βόρεια του Βόλου, έχει έναν ρουστίκ ξενώνα, Το Πέτρινο, που θα σου κοστίσει 60€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα. 

Στη Βυζίτσα του Πηλίου, που δεν φημίζεται για τα οικονομικά της καταλύματα, βρήκαμε το γλυκύτατο Traditional Cozy Room που δεν θα σου κοστίσει περισσότερα από 60€ το δίκλινο. 

Αν πάλι προτιμάς να μείνεις στην Τσαγκαράδα, ο όμορφος Ξενώνας Παπαχρήστου έχει δωμάτια που ξεκινούν από 54€ αν συμβιβάζεσαι με την έλλειψη θέας, ή 62€ αν δεν αλλάζεις τη θέα στο βουνό με τίποτα. 

Το Cherry House στην Πρέβεζα είναι ένα ολόκληρο σπιτάκι στη διάθεσή σου, με μόλις 45€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v