Πόσο θα κάνουν φέτος τα δωμάτια σε δημοφιλείς προορισμούς τα Χριστούγεννα;

Μια ματιά στις τιμές των δωματίων σε Αράχωβα, Καρπενήσι, Ορεινή Κορινθία και άλλους δημοφιλείς προορισμούς, για το χριστουγεννιάτικο τετραήμερο.

Πόσο θα κάνουν φέτος τα δωμάτια σε δημοφιλείς προορισμούς τα Χριστούγεννα;

Αν είσαι από τους τυχερούς που δεν δουλεύουν Σαββατοκύριακα, τα φετινά Χριστούγεννα φέρνουν δωράκι ένα ωραιότατο τετραήμερο, που σίγουρα σε έχει βάλει σε πειρασμό για εκδρομή. Πόσο όμως θα κάνουν τα δωμάτια; Ρίξαμε μια ματιά στις τιμές των δημοφιλέστερων προορισμών, αλλά και στα πέριξ τους, και καλά νέα λυπούμαστε, αλλά δεν έχουμε.

Στην Αράχωβα…

Η Μύκονος του χειμώνα τιμά το όνομα και την φήμη της, με τιμές που κυμαίνονται στα 200€ το δίκλινο, και ανεβαίνουν μέχρι και στα 500€ (τη βραδιά, όχι τον μήνα) για τα σαλέ στο Λιβάδι. Η οικονομικότερη τιμή που εντοπίσαμε ήταν 180€ το δίκλινο στο Πατρικό και στο Pleistos Valley

Καλή εναλλακτική είναι να μείνεις στους Δελφούς, που απέχουν μόλις 11 χιλιόμετρα από την Αράχωβα, και έχουν σαφώς καλύτερες τιμές: από 80€ ξεκινούν τα δίκλινα στο Alexandros Pension ενώ στα 100€ κυμαίνονται αυτά του Villa C&C

Στο Καρπενήσι…

Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για τις ημέρες των Χριστουγέννων, ούτε στο Booking ούτε στο Airbnb. Στα γύρω χωριά, βρήκαμε διαθέσιμα δωμάτια στο Μικρό Χωριό (180€ ανά διανυκτέρευση) στο Καλεσμένο (177€ ανά διανυκτέρευση) και στο Νόστιμο (249€ ανά διανυκτέρευση). 

Στην Ορεινή Κορινθία…

Στα 130€ το δίκλινο είναι τα δωμάτια του Ξενώνα Καστανιά, στο ομώνυμο χωριό. Στα δημοφιλή Τρίκαλα, οι τιμές ξεπερνούν τα 200€. Στις οικονομικότερες επιλογές που εντοπίσαμε συγκαταλέγονται το Ξενοδοχείο Σεμέλη στη Γκούρα (120€ το δίκλινο) το Δημέικο στο Κρυονέρι (100€ το δίκλινο) και η Φάρμα της Φόνισσας στο Ρέθι (108€ το δίκλινο).

Στο Πήλιο…

Είναι σαφώς καλύτερα τα πράγματα, με δίκλινα στα 70€ διαθέσιμα στον Ξενώνα Καπανιάρη στη Ζαγορά και στο Diogenis Hotel στην Τσαγκαράδα. Με κάτι παραπάνω, στα 90-100€, έχεις ωραιότατο δωμάτιο στο Santikos Mansion στη Βυζίτσα και στην Αστρομέρια στη Μακρυράχη. 

Στα Ζαγοροχώρια…

Η διαθεσιμότητα είναι απειροελάχιστη, και οι τιμές στα λίγα εναπομείναντα καταλύματα ανεβασμένες: Στα 222€ ο Ξενώνας Ηρώ στο Πάπιγκο, στα 130€ το Hotel Papigo, στα 443€ το Aristi Mountain Resort, στα 333€ ο Ξενώνας Γαία στο Δίλοφο. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v