Έκλεψαν τα μισά στολίδια του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κλαυθμώνος

Δεν προλάβαμε καλά καλά να στολίσουμε το δέντρο της Κλαυθμώνος, και κάποιοι έκλεψαν τα μισά στολίδια του, από τη μέση και κάτω.

Έκλεψαν τα μισά στολίδια του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κλαυθμώνος

Γυμνό έμεινε από τη μέση και κάτω το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στολίστηκε στην πλατεία Κλαυθμώνος, καθώς άγνωστοι φαίνεται πως έκλεψαν όσα από τα στολίδια του μπορούσαν να φτάσου.

Ο αντιδήμαρχος Αθηναίων, Σάκης Κολλάτος, μιλώντας σε εκπομπή του Open εξήγησε πως το φαινόμενο δεν είναι πρωτοφανές, αλλά κάτι που συμβαίνει κάθε χρόνο, και μάλιστα σε διάφορα σημεία της πόλης.

«Είναι πράγματα τα οποία τα αντιμετωπίζουμε κάθε χρόνο, τέτοιου είδους φαινόμενα. Όπου υπάρχουν πλατείες που είναι γειτονιά, η εικόνα είναι πιο καλή. Η πλατεία Κλαυθμώνος είναι ένα μέρος όπου το βράδυ βγαίνουν διάφοροι» είπε συγκεκριμένα.

«Για παράδειγμα το δέντρο στην Χαλεπά στα Πατήσια προστατεύεται από τους κατοίκους. Η εικόνα αυτή δεν είναι παντού, έχουμε προβλήματα το ξέρουμε, κάθε χρόνο τα αντιμετωπίζουμε, Είναι σε συγκεκριμένα σημεία στην Αττική, σε 5-6 σημεία. Μεταξύ άλλων στον Άγιο Παντελεήμονα, την πλατεία Αττικής, τον Άγιο Παύλο και παίρνουν όσα φτάνει το ύψος τους», πρόσθεσε ο κ. Κολλάτος.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v