Φτηνά και κουκλίστικα δωμάτια για να κλείσεις τώρα

Στο Πήλιο, την Πελοπόννησο, τα Μετέωρα και τη Λίμνη Πλαστήρα, σου βρήκαμε δωμάτια από 50€ ως 70€ για τα ΣΚ του Δεκεμβρίου.

Φτηνά και κουκλίστικα δωμάτια για να κλείσεις τώρα

Τα πρώτα Σαββατοκύριακα του Δεκεμβρίου (και το τελευταίο του Νοέμβρη) μας βάζουν παραδοσιακά σε πειρασμό για εκδρομή, αφενός γιατί οι τιμές πριν τις γιορτές παραμένουν σε λογικά επίπεδα, αφετέρου γιατί ο Δεκέμβρης έχει συχνά στις αρχές του κάτι ονειρεμένες λιακάδες, τύφλα να ‘χει η άνοιξη. Γι’ αυτό ψάξαμε και σου βρήκαμε ωραίες, οικονομικές επιλογές διαμονής που θα σε βάλουν κι εσένα σε πειρασμό.

Στο Πήλιο…

- Το Ξενοδοχείο Φιλοξένια στην Πορταριά, το πρώτο από τα χωριά που συναντάς ανηφορίζοντας από τον Βόλο, έχει περιποιημένα δωμάτια με τζάκι για έξτρα ατμόσφαιρα, στα 55€ το δίκλινο με τέλειο παραδοσιακό πρωινό. 

- Το Ξενοδοχείο Ζαγορά στο ομώνυμο χωριό, που είναι ένα από τα πιο ζωντανά του Πηλίου, έχει πανέμορφα δωμάτια με μια εσάνς πολυτέλειας και πανοραμική θέα στο φυσικό τοπίο που οργιάζει γύρω τους. Οι δε τιμές τους δεν ξεπερνούν τα 67€ το δίκλινο με φανταστικό πρωινό. 

- Στην σούπερ ρομαντική Τσαγκαράδα, με το υπέροχο αυτή την εποχή δάσος της, ο Ξενώνας Ίρις προσφέρει γλυκύτατα δωμάτια από 61€ το δίκλινο (70€ αν θέλεις και τζάκι και φαντασμαγορική θέα).

- Επίσης στην Τσαγκαράδα, ο Διογένης μας φιλοξενεί σε περιποιημένα δωμάτια με τζάκι και ρουστίκ διακόσμηση. Οι τιμές τους ξεκινούν από 62€ για το δίκλινο με τζάκι και τέλειο, χειροποίητο πρωινό. 

- Στη Μακρινίτσα, που είναι ολόκληρη ένα υπαίθριο μουσείο πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής, το Centaurs Spot είναι ένα φανταστικό σπίτι που φιλοξενεί έως και τρία άτομα με 52€ ανά διανυκτέρευση. Έχει τζάκι, δικό του κήπο και τέλεια θέα από τα μπαλκόνια του. 

Στην Πελοπόννησο…

- Στο πανέμορφο Καστόρι του Ταΰγετου, αυτό εδώ το στούντιο έχει μια φανταστική, λιθόκτιστη αυλή και τέλεια θέα στο βουνό, και δεν θα σου κοστίσει περισσότερα από 60€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα.

- Ο Παραδοσιακός Ξενώνας Βαμβακούς, στο ομώνυμο χωριό του Πάρνωνα που ζει την αναγέννησή του τα τελευταία χρόνια, διαθέτει πανέμορφα δωμάτια στα 61€ το δίκλινο με ωραίο πρωινό. 

- Στον Ίσαρη, στα ανεξερεύνητα ορεινά της Μεσσηνίας, ο Ξενώνας Ηλέκτρα μας φιλοξενεί σε προσεγμένα δωμάτια που κυμαίνονται στα 65€ το δίκλινο. 

- Στην κοσμοπολίτικη Βυτίνα, ο Ζέφυρος έχει παραδοσιακά στούντιο που θα σου θυμίσουν παιδικά χρόνια στο χωριό. Οι τιμές τους, στα 65€ το δίκλινο. 

- Λίγο έξω από τις υπέροχες Καρυές του Πάρνωνα, τα Αραχωβίτικα Καλύβια είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις παραδοσιακών καταλυμάτων που έχουμε στην Ελλάδα. Εδώ θα μείνεις σε κουκλίστικα πέτρινα σπιτάκια με ξυλόσομπες, που ατενίζουν το ορεινό τοπίο, πληρώνοντας περί τα 70€ το δίκλινο με θαυμάσιο, παραδοσιακό πρωινό. 

- Στο Ναύπλιο, ένα πεντάλεπτο με τα πόδια από την παλιά πόλη, το Anemos Rooms & Apartments διαθέτει φανταστικά, ευρύχωρα διαμερίσματα με θέα στην πόλη, σε τιμές που ξεκινούν από 68€ το δίκλινο (συν 7€ το άτομο προαιρετικά για πρωινό). 

Στα Μετέωρα και τη Λίμνη Πλαστήρα…

- Στον Άγιο Αθανάσιο, ο Ξενώνας Παρατηρητήριο Υπερώον έχει όμορφα, περιποιημένα δωμάτια με θέα στη λίμνη Πλαστήρα από τα μπαλκονάκια τους, σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 47€ το δίκλινο με πρωινό. 

- Στο Μπελοκομίτη, ο Ξενώνας Ίριδα μας φιλοξενεί σε κουκλίστικα δωμάτια με τζάκι και θέα στη λίμνη, οι τιμές των οποίων δεν ξεπερνούν τα 61€ το δίκλινο με καταπληκτικό, παραδοσιακό πρωινό. 

- Στο χωριό Κερασιά, ο Ξενώνας Άγραφα έχει επίσης μεγάλα πέτρινα τζάκια δίπλα στα κρεβάτια των δωματίων του, που αγναντεύουν τις γύρω βουνοκορφές από τα μπαλκόνια τους. Οι δε τιμές τους, στα 50€ το δίκλινο με πρωινό. 

- Στο Καστράκι, στους πρόποδες των Μετεώρων, ο Ξενώνας Παταβάλης διαθέτει πανέμορφα, χρωματιστά δωμάτια σε τιμές που κυμαίνονται στα 55€ το δίκλινο. 

- Στην πανέμορφη Αγρελιά, ο Ξενώνας Αναμνήσεις μας φιλοξενεί σε ευρύχωρα διαμερίσματα με θέα στο φαντασμαγορικό ορεινό τοπίο γύρω τους. Οι τιμές τους στα 65€ το δίκλινο (συν 6€ το άτομο προαιρετικά για πρωινό). 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v