Τα ζώδια που γυρνάνε πίσω σε πρώην

Τώρα εμείς θα σου πούμε ότι τα καλοκαιρινά ζώδια είναι πιο πιθανό να το κάνουν. Αυτό σημαίνει πως τα άλλα ζώδια είναι... ψυχρά;

 

Τα ζώδια που γυρνάνε πίσω σε πρώην

Ξεκινώντας την αστρική μας έρευνα για αυτό το κείμενο, φτάσαμε σε ένα συγκλονιστικό συμπέρασμα: Τα ζώδια του καλοκαιριού (συν ένα ακόμα) είναι πιο πιθανό να επιστρέψουν σε πρώην, να δεχτούν πρώην, να συμπεριλαμβάνουν τους πρώην στην ζωή τους. Που μας έφερε στο δεύτερο συγκλονιστικό συμπέρασμα: Ότι αυτό σημαίνει πως τα ζώδια του χειμώνα μάλλον δικαίως έχουν αποκτήσει την φήμη τους ως ψυχρά και απόμακρα.

Τρίτο συμπέρασμα, αλλά καθόλου συγκλονιστικό: Σε αυτή τη λίστα θα βρεις και τα τρία ζώδια του νερού. Ας τα πιάσουμε όμως με την σειρά.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι προφανώς και θα επιστρέψουν, επειδή οι πιθανότητες λένε πως τα έχεις σπάσει με την μία τους πλευρά. Συνεπώς θα έρθει η άλλη πλευρά με δάκρυα και θα σου πει "Όχι, άλλαξα και θα μείνω έτσι, το υπόσχομαι". Μέχρι να τα σπάσεις και με την άλλη πλευρά (και να καταλάβεις ότι, στην περίπτωση του Διδύμου, οι δυο πλευρές του νομίσματος δεν έχουν και πολλές διαφορές πέρα απ' τις επιφανειακές).

Καρκίνος
Δύσκολα το παίρνει απόφαση ότι μια σχέση έχει τελειώσει, οπότε προφανώς και θα επιστρέψει. Τώρα, αν επιστρέψει μια φορά και σου χτυπήσει την πόρτα μετά από πέντε λίτρα αλκοόλια για γκράντε επανεμφάνιση, ή αν θα επιστρέφει τακτικά και θα σε παρακολουθεί στα κρυφά... δεν ξέρουμε να σου πούμε τις πιθανότητες, οι Καρκίνοι είναι οι καλύτεροι στο να κρύβουν τα ίχνη τους.

Λέων
Θα περίμενε κανείς από τον Λέοντα να είναι τόσο συναισθηματικός; Τόσο επιρρεπής σε πισωγυρίσματα; Μα, φυσικά. Είναι από τα πιο συναισθηματικά ζώδια. Οι Λέοντες έχουν μια εσωτερική τάση να γίνονται χαλί να τους πατήσεις, σάκοι του μποξ και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Και αυτό μπορούν να το κάνουν είτε ικετεύοντάς σε να τους πάρεις πίσω, είτε στην θέση αυτού που δέχεται τις ικεσίες. Γενικά, για ζώδιο-λιοντάρι, στα ερωτικά κάθε αίσθηση περηφάνειας και αυτοσυντήρησης φεύγει απ' το παράθυρο.

Σκορπιός
Αυτό που λέγαμε πιο πριν για τους Καρκίνους ακούγεται πιο πολύ σαν σκορπίσια κίνηση, σωστά; Λάθος. Όχι επειδή δεν θα σκεφτεί να το κάνει, αλλά επειδή στην πραγματικότητα ο Σκορπιός είναι τόσο βαθιά αγχώδες άτομο που θα φτιάξει δεκαπέντε στραβά σενάρια στο μυαλό του για να μην το κάνει εν τέλει. Που σημαίνει ότι θα κάτσει να βράσει αρκετά στο ζουμί του, και μόλις αυτό το βράσιμο αρχίσει να γίνεται φανερό πάνω του (μαλλιά, ρούχα, γενικότερη μυρωδιά), θα πει "Ωραία, ήρθε η ώρα". Θα κάνει ένα μποτέ και θα έρθει να σου κάνει τσαχπινιές.

Ιχθείς
Εδώ μπορείς κυριολεκτικά να χρησιμοποιήσεις την ίδια παράγραφο με τους Σκορπιούς, με την σημαντική διαφορά ότι τα ψάρια δεν θα κάνουν μποτέ προτού έρθουν να ικετεύσουν. Τα ψάρια θα αξιοποιήσουν προς όφελός τους κάθε ευκαιρία για οίκτο που βρίσκεται στο δρόμο τους. Αυτό που τους σώζει είναι ότι - κατά βάση - δεν το κάνουν σκόπιμα, είναι απλά η φάση τους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v