Τα πιο ευαίσθητα ζώδια

Κάποια πράγματα που θα διαβάσεις στο παρακάτω κείμενο θα σου φανούν λογικά - ίσως και γνωστά. Κάποια άλλα, πάλι...

Τα πιο ευαίσθητα ζώδια

Όταν μιλάμε για ευαισθησίες και ζώδια, προφανώς το μυαλό μας πάει αμέσως στον Καρκίνο. Είναι, άλλωστε, το πιο ευαίσθητο ζώδιο. Έτσι δεν λέει ο περισσότερος κόσμος;

Κι όμως, ο Καρκίνος καταλαμβάνει την δεύτερη θέση στην κατάταξη. Αυτό είναι μόνο ένα από τα (αρκετά) plot twist που έχουμε να σου προσφέρουμε σε αυτό το κείμενο. Όπως επίσης το ότι δεν θα διαβάσεις πουθενά εδώ μέσα για έναν άλλο συνήθη ύποπτο, τον Σκορπιό. Αλλά αρκετά σ' το σποιλεριάσαμε. Συνέχισε να διαβάζεις για να τα μάθεις όλα.

Ιχθείς
Είναι το πιο ευαίσθητο ζώδιο, πιο ευαίσθητο και από κάθε άλλο ζώδιο του στοιχείου του. Τα ψάρια είναι συνδεδεμένα με τα συναισθήματά τους από τη στιγμή που γεννιούνται και δεν σταματούν ποτέ να τα εκφράζουν. Νοιάζονται για τους άλλους ανθρώπους και προσπαθούν να φέρονται όσο πιο σωστά γίνεται. Βέβαια, στον αντίποδα υπάρχει το γεγονός ότι πολλές φορές είναι τόσο ευαίσθητα άτομα, που η παραμικρή αναποδιά μπορεί να τους καταστρέψει την ημέρα.

Καρκίνος
Ακόμα ένα ζώδιο που νιώθει τα αισθήματα των άλλων πολύ έντονα. Σε αντίθεση με τους Ιχθείς, όμως, οι Καρκίνοι έχουν την τάση να τα εσωτερικεύουν - συνήθως μέχρι να φτάσουν στο σημείο να σκάσουν. Αυτές οι εκρήξεις είναι που τους έχουν δώσει την φήμη του πιο συναισθηματικού ζωδίου, αλλά στην πραγματικότητα οι δεξιότητές τους στην επικοινωνία υστερούν λιγάκι.

Ζυγός
Και η πρώτη ανατροπή από την άποψη του "Μα καλά, τι κάνει αυτό το ζώδιο εδώ;" Ο κόσμος δεν πιστεύει ότι οι Ζυγοί είναι ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, επειδή τις περισσότερες φορές που θα δεις έναν Ζυγό, θα σου δώσει την εντύπωση ότι α) περνάει τέλεια, τέλεια, τέλεια, και β) τον τραβάει μόνιμα μια κάμερα. Πίσω από αυτό το προσωπείο κρύβεται μια τρυφερή ψυχή που τρέμει στη σκέψη ότι θα κάνει κακές επιλογές και που πολλές φορές παραλύει κάτω απ' το βάρος της αιώνιας, συμβολικής του ζυγαριάς που έχει για να "μετράει" τα πάντα.

Δίδυμοι
Και η τελευταία μας ανατροπή: Οι Δίδυμοι σίγουρα δεν έχουν και την καλύτερη φήμη στα συναισθηματικά ζητήματα. Άλλοι τους θεωρούν απόμακρους, άλλοι διπρόσωπους, μα στην πραγματικότητα υπάρχει ένα μεγάλο πηγάδι ανασφάλειας και ευαισθησίας πίσω από τις πράξεις τους. Φοβούνται ότι θα πληγωθούν ανά πάσα στιγμή, γι' αυτό καταφεύγουν στις περίεργες συμπεριφορές για τις οποίες φημίζονται: Για να προλάβουν το κακό που (είναι σίγουροι πως) θα τους κάνεις.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v