Πώς να δημιουργήσετε ένα μοδάτο χειμερινό στυλ;

Θέλετε να ντυθείτε με την τελευταία λέξη της μόδας αυτόν τον χειμώνα; Όσα πρέπει να γνωρίζετε. 

Πώς να δημιουργήσετε ένα μοδάτο χειμερινό στυλ;

Ο χειμώνας είναι η τέλεια εποχή για να εκφράσετε το στυλ σας μέσα από πολλά, βαριά υφάσματα, ζεστά χρώματα και μοναδικά αξεσουάρ. Είτε προτιμάτε το κλασικό και διαχρονικό look είτε το πιο τολμηρό και μοντέρνο, ακολουθούν 10 συμβουλές για να δημιουργήσετε το τέλειο χειμερινό στυλ.

1. Ποια είναι τα βασικά χειμερινά ρούχα που πρέπει να έχετε;


Ένα ζεστό πουλόβερ, ένα καλό παλτό και ένα ζεστό κασκόλ είναι απαραίτητα. Επισκεφτείτε το https://answear.gr/k/gunaikeia/rouha/poulober για να βρείτε τις τελευταίες τάσεις σε χειμερινά ρούχα. Σκεφτείτε το εξής: δεν πρέπει τα ρούχα που θα έχετε να είναι μόνο όμορφα. Θα πρέπει να εξυπηρετούν και τις ανάγκες που προκύπτουν από τις εκάστοτε καιρικές συνθήκες.

2. Πώς να συνδυάσετε τα χρώματα;


Τολμήστε να συνδυάσετε διαφορετικά χρώματα και να παίξετε με τις αντιθέσεις. Το μπλε με το καφέ ή το κόκκινο με το γκρι μπορούν να δώσουν μια φρέσκια πινελιά στο χειμερινό σας ντύσιμο. Γενικά οι χειμερινές κολεξιόν διακρίνονται για τα πιο σκούρα χρώματα. Αυτό βέβαια δεν σας απαγορεύει να κάνετε μερικές αναπάντεχες επιλογές, προσθέτοντας λίγο χρώμα στα μπλουζάκια ή τα αξεσουάρ σας πού και πού. 

3. Ποια είναι τα κατάλληλα υποδήματα για το χειμώνα;


Τα Moon Boot στο answear.gr είναι ιδανικά για τις χειμερινές σας εξορμήσεις, συνδυάζοντας στυλ και λειτουργικότητα.

4. Πώς να επιλέξετε τα κατάλληλα αξεσουάρ;


Τα αξεσουάρ μπορούν να αναδείξουν την εμφάνισή σας. Είτε πρόκειται για ένα κομψό κολιέ, ένα ρολόι ή ένα τσαντάκι από το https://answear.gr/m/karl-lagerfeld/gunaikeia/axesouar/tsantes, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να τα συνδυάζετε με τα ρούχα σας.

5. Πώς να προστατευτείτε από το κρύο χωρίς να χάσετε το στυλ;


Επιλέξτε ζεστά ρούχα που είναι και στυλάτα. Ένα καλό παλτό, ένα ζεστό κασκόλ και ένα καλό ζευγάρι γάντια μπορούν να σας κρατήσουν ζεστούς χωρίς να χάσετε το στυλ σας.

6. Πώς να προσαρμόσετε το στυλ σας στον χειμώνα;


Ο χειμώνας είναι η τέλεια εποχή για να πειραματιστείτε με διαφορετικά υφάσματα και χρώματα. Είτε πρόκειται για βελούδο, δέρμα ή πλεκτά, τολμήστε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό.

7. Ποια είναι τα καλύτερα υλικά για το χειμώνα;


Τα φυσικά υλικά όπως το μαλλί, το κασμίρι και το δέρμα είναι ιδανικά για το χειμώνα. Προσφέρουν ζεστασιά και είναι ανθεκτικά στις χειμερινές συνθήκες.

8. Πώς να διατηρείτε τα ρούχα σας σε καλή κατάσταση;


Προσέξτε τις οδηγίες πλυσίματος και αποφύγετε το στεγνωτήριο. Τα χειμερινά ρούχα χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα για να διατηρήσουν τη ζεστασιά και την υφή τους. Αυτό, αν και δεν το είχατε φανταστεί, σχετίζεται πάρα πολύ με την εικόνα σας. Δεν είναι απλά ότι τα ρούχα είναι φροντισμένα. Είναι πιο πολύ το ότι δείχνετε στους γύρω σας ότι αγαπάτε αυτό που είστε και αυτά που φοράτε. 

9. Πώς να συνδυάσετε το στυλ σας με τα αξεσουάρ;


Τα αξεσουάρ μπορούν να προσθέσουν μια πινελιά στυλ στο χειμερινό σας ντύσιμο. Είτε πρόκειται για ένα κομψό κολιέ, ένα ρολόι ή ένα τσαντάκι, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να τα συνδυάζετε με τα ρούχα σας.

10. Πώς να δημιουργήσετε ένα μοναδικό χειμερινό στυλ;


Τολμήστε να είστε διαφορετικοί. Είτε πρόκειται για ένα μοναδικό κομμάτι ρούχου, ένα ιδιαίτερο χρώμα ή ένα διαφορετικό στυλ υποδήματος, τολμήστε να δοκιμάσετε κάτι νέο και να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό χειμερινό στυλ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v