15.000 προϊόντα από το My market στην πόρτα σου

Το σούπερ μάρκετ έρχεται στο κινητό σου, χάρη στα My market για να μην ξεμείνεις ποτέ από τα αγαπημένα σου τρόφιμα. 

15.000 προϊόντα από το My market στην πόρτα σου

Ειδοποίησαν οι φίλοι σου ότι θα περάσουν το βράδυ από το σπίτι αλλά δεν έχεις τι να μαγειρέψεις; Τελείωσε η γατοτροφή χωρίς να το πάρεις χαμπάρι; Ανυπομονείς να φτιάξεις την vegan συνταγή που μόλις σου έστειλαν στο chat αλλά δεν έχεις γάλα βρώμης στο ψυγείο; Ποιος τρέχει τώρα στο σούπερ μάρκετ;

Κανείς! Το σούπερ μάρκετ έρχεται στο κινητό σου, χάρη στα My market. Όχι μόνο για παραγγελίες μέσω του mymarket.gr αλλά και για ταχεία διανομή μέσα από διαφορετικές πλατφόρμες, ιδανικές για καταναλωτές όπως εσύ, που είτε δεν προλαβαίνεις, είτε δεν θέλεις να πηγαίνεις για ψώνια και προτιμάς να σου τα φέρνουν στο σπίτι.

Με την ίδια ευκολία που μπορείς να παραγγείλεις έναν καφέ ή ένα γεύμα από το κινητό, μπορείς σήμερα να κάνεις και τα ψώνια της εβδομάδας, του μήνα ή της τελευταίας στιγμής, από το My market, και να τα παραλάβεις την ώρα που θέλεις εσύ, ακόμη και μέσα στην επόμενη ώρα, χωρίς να κουνηθείς από το σπίτι. Πώς;

●     Μέσω του ανανεωμένου eshop mymarket.gr

Τα 15.000 διαφορετικά προϊόντα που μπορεί κανείς να βρει στα 240 φυσικά καταστήματα της αλυσίδας My market, είναι σήμερα διαθέσιμα και online.

Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου έχεις δύο επιλογές χωρίς χρέωση: Είτε δωρεάν παράδοση στην πόρτα σου (για αγορές άνω των 59€) μέσα σε ένα τρίωρο που θα επιλέξεις εσύ, είτε παραλαβή από το κατάστημα (για αγορές από 10€) μέσα σε ένα δίωρο που επίσης επιλέγεις.

●     Μέσω της υπηρεσίας Speedy

Μια τρίτη επιλογή που έχεις πλέον στο mymarket.gr είναι η αποστολή μέσω της υπηρεσίας ταχείας παράδοσης Speedy, με την οποία παραλαμβάνεις την παραγγελία σου ακόμη και μέσα στην επόμενη ώρα. Αντί να διαλέξεις ένα 3ωρο slot που θα σε βόλευε για μια απλή διανομή στο σπίτι, με το Speedy διαλέγεις ένα 1ωρο slot. Για επιλεγμένες περιοχές αυτό το 1ωρο μπορεί να είναι ακόμα και η αμέσως επόμενη ώρα από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου.

Με την υπηρεσία Speedy όλα τα τυποποιημένα είδη, αλλά και όλα τα ζυγιζόμενα (φρέσκα φρούτα, λαχανικά, προϊόντα κοπής σε κρέας, κοτόπουλο, τυριά, αλλαντικά κ.α.), είναι διαθέσιμα online. Επιπλέον, ισχύουν όλα τα είδη προσφορών των φυσικών καταστημάτων (εκπτώσεις τύπου 1+1 δώρο) και οι web-only προσφορές. Μοναδικός περιορισμός της υπηρεσίας Speedy είναι να βάλεις στο καλάθι σου μέχρι 25 κωδικούς προϊόντων, αλλά χωρίς περιορισμό για το πόσα τεμάχια θέλεις από κάθε κωδικό. Ισχύει σταθερή χρέωση μεταφορικών, χωρίς ελάχιστο όριο παραγγελίας και χωρίς περιορισμό στη χιλιομετρική απόσταση. Μέσω live tracking μπορείς να παρακολουθείς την δρομολόγηση της παραγγελίας σου και να γνωρίζεις ακόμη και το πότε φεύγει ο διανομέας από το κατάστημα.

●     Μέσω Wolt & InstaShop

Με τον ίδιο τρόπο που κάνεις κάθε παραγγελία μέσω Wolt, μπορείς από το κινητό σου να παραγγέλνεις και όσα θα χωρούσαν σε ένα καλάθι σούπερ μάρκετ. Μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής θα βρεις 5.000 διαθέσιμα προϊόντα των My market, στα οποία περιλαμβάνεται μεγάλη ποικιλία σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, κρέατα και προϊόντα ψυγείου ή κατεψυγμένα.

Τις ίδιες επιλογές προσφέρει και η εφαρμογή InstaShop, για είδη παντοπωλείου. Αν είσαι ήδη εξοικειωμένος με αγορές μέσω από παρόμοιες πλατφόρμες, και θέλεις μεγαλύτερη ταχύτητα στις παραγγελίες σου από το σούπερ μάρκετ, πιθανόν η συγκεκριμένη επιλογή να σε βολέψει για αρκετά από τα ψώνια της εβδομάδας ή και για πιο εξειδικευμένα είδη από τα οποία ξέμεινες την τελευταία στιγμή, μαγειρεύοντας, καθαρίζοντας το σπίτι κ.ο.κ.

●     Μέσω Skroutz

Αν σου αρέσει να συγκρίνεις τιμές και να κερδίζεις επιβραβεύσεις με τις αγορές σου, πρέπει να ξέρεις ότι τα My market είναι πλέον διαθέσιμα και στο Skroutz. Στο γνωστό σε όλους marketplace υπάρχει ένα αντίγραφο του eshop των My market με όλα τα διαθέσιμα προϊόντα της αλυσίδας. Αν είσαι χρήστης της συγκεκριμένης πλατφόρμας, θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι άμεσα, με τη δυνατότητα να διαλέξεις ταχεία διανομή με χαμηλό κόστος ή δωρεάν παράδοση (από συγκεκριμένο ύψος αξίας αγορών και πάνω). Στο Skroutz σήμερα έχεις τη δυνατότητα να παραγγείλεις, μεταξύ άλλων, όλα τα προϊόντα grocery που θα έβρισκες στο eshop του My Market, με την ίδια ποιότητα και εξυπηρέτηση που θα είχες εκεί.

Καλή η ευελιξία παράδοσης, θα πεις, αλλά όταν παραγγέλνω από το mymarket.gr ή από τις συνεργαζόμενές του q-commerce πλατφόρμες και δεν διαλέγω μόνος μου τι παίρνω, πώς ξέρω αν θα μου βάλουν π.χ. ώριμες μπανάνες ή λεπτοκομμένες φέτες τυριού τοστ; Η απάντηση είναι απλή, ζητάς αυτό που θέλεις, προσθέτοντας σημειώσεις και σχόλια στην παραγγελία σου, για το πώς ακριβώς προτιμάς να είναι κάθε προϊόν που παραγγέλνεις.

Και τελικά, με τόσες επιλογές delivery, το μόνο που μένει να σκεφτείς είναι πόσο μεγάλη θα είναι η λίστα του σούπερ μάρκετ σου και πότε ακριβώς τα χρειάζεσαι στην πόρτα σου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v