Σημάδια ότι έμπλεξες με f*ckboy

Παλιά λέγαμε γυναικάς, αλλά τώρα απευθυνόμαστε σε μια βαρέως ονλάιν γενιά, άρα πρέπει να προσαρμόσουμε τους ορισμούς μας καταλλήλως.

 

Σημάδια ότι έμπλεξες με f*ckboy

Μιλήσατε ή βγήκατε. Περνάτε και καλά. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό το πράγμα θα προχωρήσει, η ιστορία έχει ζουμί. Και μετά εξαφανίζεται. Δεν σου απαντάει μια-δυο βδομάδες και όταν επιστρέφει έχεις μαζέψει τόσα νεύρα, που ό,τι και να πει δεν έχει νόημα.

Και εν τέλει σου λέει απλά ένα "Γεια, τι γίνεται;" σαν να μην υπάρχουν τέσσερα αδιάβαστα αγνοημένα μηνύματα αποπάνω. Αυτό ήταν ένα από τα σημάδια ότι έμπλεξες με ένα f*ckboy ολκής και ότι πρέπει να γυρίσεις την πλάτη και να φύγεις, χωρίς εξηγήσεις. Πάμε να δούμε άλλα έντεκα.

Σημείωση: Δεν μας αφορά τι θλιβερά γεγονότα οδήγησαν αυτό το αγόρι (ή κορίτσι, ο ορισμός κατά βάθος είναι gender neutral) να γίνει έτσι, ούτε εσύ πρέπει να πιστεύεις ότι υπάρχει μια ονειρεμένη σχέση για να κερδίσεις αν καταφέρεις να λύσεις το μυστήριο.

*Η φάση με την επικοινωνία είναι, στην καλύτερη, χλιαρή και δεν φαίνεται να προσπαθεί ούτε λίγο να σου δείξει ότι έχει όρεξη να μιλήσετε - εκτός κι αν σου έστειλε πρώτος για να κανονίσετε, μάλλον κάτι άμεσο. Σημείωση, αν αυτό το "κανονίσετε κάτι άμεσο" έχει συμβεί δυο-τρεις φορές απανωτά, στη καλύτερη είσαι καβάτζα για σεξ, στη χειρότερη είσαι η εναλλακτική καβάτζα για σεξ επειδή μόλις του ακύρωσε η πρώτη.

*Εναλλακτικά, αν η φάση του με την επικοινωνιά είναι υπερβολικά πολλή, υπερβολικά γρήγορα, έχεις την άλλη πλευρά του ίδιου κέρματος. Το σούπερ ρομαντικός δεν αποκλείει το f*ckboy. Αυτός μπορεί να μην μαζεύει δυο-τρεις καβάτζες για σεξ (κάτι που, μεταξύ μας, μπορεί να γίνει με ηθικό τρόπο), αλλά πάει από τον ένα απόλυτο έρωτα στον άλλο με την ταχύτητα που ζει και πεθαίνει ένα meme. Και, μιλώντας για memes...

*...Πετάει ατάκες που καταλαβαίνεις ότι δεν είναι δικές του. Σε σειρά τις είδε; Σου την πέφτει με memes; Οι πιθανότητες να ακούσεις "ζαχαροπλάστης ήταν ο μπαμπάς σου" πλέον είναι μηδέν, αλλά μη ξεχνάς: Κάθε γενιά έχει τους τεμπέληδες που της αξίζουν. Μην δίνεις επιβεβαίωση σε αυτούς τους τεμπέληδες.

*Δείχνει συναισθηματισμό και ενσυναίσθηση και εμείς δε ξέρουμε τι, τα λέει ωραία και μετά όλα αυτά διαγράφονται με το που τελειώσει το σεξ. Το "δεν είμαι σε φάση για αγκαλιές μετά" συνήθως παραλείπει ένα "...μαζί σου", αλλά αυτό μπορείς να το κάνεις κατανοητό με το να μην πουλάς συναίσθημα μέχρι να ικανοποιήσεις τις ορέξεις σου. Μπορείς απλά να ζητήσεις σεξ.

*Σε γενικές γραμμές, ένα μεγάλο κομμάτι του πέρα-δώθε σας σου δίνει την αίσθηση παζαρέματος. Στη μια μερά συναίσθημα, στην άλλη σκέτο σεξ. Ποιο είναι το προϊόν και ποιο το συνάλλαγμα, δεν ξέρουμε. Εσύ θα μας πεις. Και μετά να μας εξηγήσεις γιατί μπαίνεις σ' αυτή τη διαδικασία.

*Ζητάει συχνά χάρες, και είναι πάντα από τις στιγμές που θα στάξει γλύκα και θα επικαλεστεί την σχέση που έχετε. Αυτό δεν είναι μόνο γκομενική συμπεριφορά, παντού υπάρχουν τέτοιοι γλίτσες. Ε, φαντάσου το και με υπόβαθρο αυτό με τα αισθήματα και το σεξ και το συνάλλαγμα από πριν και φρίκαρε τον εαυτό σου με το πόσο βαθιά στην κουνελότρυπα θα πέσεις.

*Δεν έχει καθόλου καλή σχέση με την απόρριψη. Είτε αυτό σημαίνει ότι είπες "δε μπορώ σήμερα", είτε προσπάθησες να κάνεις σοβαρή κουβέντα για το τι συμβαίνει με τις ισορροπίες μεταξύ σας. Η αντίδρασή του ήταν άρνηση, παγωμάρα ή έκρηξη...

*...Ή εκβιασμός. Σε έχει ανάγκη. Δεν έχει κάποιον άλλο. Δεν καταλαβαίνεις, είναι πολύ σημαντικό. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι την μέρα που θα επιλέξεις να εκφράσεις δυσαρέσκεια με την πιεστικότητα ή την συμπεριφορά του θα χτυπήσει τραίνο την μάνα του όσο προσέχει το χρυσόψαρο της πρώην του, η οποία λείπει επειδή χτύπησε τραίνο την δική της μάνα. Τραγικό, καρμικό και ψέμα.

*Δεν ρωτάει ποτέ τι κάνεις. Όταν αρχίζεις να λες τι κάνεις όπως και να 'χει (επειδή είπες να τεντώσεις το σκοινί λίγο σήμερα), σε κοιτάει με το ίδιο φέικ ενδιαφέρον που κοιτάς τον συνάδελφο που σου 'λεγε για την βδομάδα του στη Κρήτη όσο εσύ σερνόσουν στο γραφείο Αύγουστο μήνα. (Οπότε το σκοινί σού έσκασε στα μούτρα και μετά προσγειώθηκε ξανά στο χέρι σου. Καλή προσπάθεια.)

*Είναι μόνιμα ονλάιν. Δεν μας αφορά το πόση προσοχή σου δίνει αυτές τις ονλάιν ώρες, επειδή έτσι πέφτουμε ήδη στη παγίδα του. Εμείς απλώς σου λέμε ότι είναι κακό σημάδι ένα άτομο να περνάει όλη την ημέρα του στα social media, ακόμα κι αν απλώς χαζεύει. Που αν οι υποψίες σου ότι είναι f*ckboy βγουν αληθινές, μάλλον θα κάνει περισσότερα από το να χαζεύει. Εναλλακτικά...

*...Προσπαθεί να σου δώσει όλα τα δικαιώματα του κόσμου ότι χαζεύει. Πράγμα που - σε ορισμένες κακές γωνιές του ίντερνετ - μπορεί να θεωρηθεί ως "ξεκάθαρη έκφραση ότι δε θέλω κάτι σοβαρό". Δεν λειτουργεί έτσι, όμως, οι άνθρωποι πρέπει να μιλάμε για να καταλαβαινόμαστε. Ακόμα και τα σήματα καπνού κάποιον κώδικα ακολουθούσαν, δεν βάσιζαν την επικοινωνία τους στα vibes.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v