Προσφορές Avis στην «Αυτοκίνηση – Electromobility 2023»

Η εταιρεία διαθέτει προσφορές ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε τιμές που ανταγωνίζονται ακόμα και τα συμβατικά μοντέλα.

Προσφορές Avis στην «Αυτοκίνηση – Electromobility 2023»

H Avis, η κορυφαία εταιρία μίσθωσης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, επενδύει στη σύγχρονη αυτοκίνηση και ανοίγει το δρόμο της ηλεκτροκίνησης στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή της στην Έκθεση «Αυτοκίνηση – Electromobility 2023», που πραγματοποιείται στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO), έως και την 1 Οκτωβρίου.

Μεγάλο ενδιαφέρον

Η έκθεση, που επιστρέφει μετά από 4 χρόνια, έχει ήδη ξεπεράσει τους 10.000 επισκέπτες, ενώ έχουν παραστεί ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και ο Υφυπουργός Οικονομικών, κ. Χάρης Θεοχάρης.

Περιβαλλοντικά φιλικές μετακινήσεις

Στο εντυπωσιακό περίπτερο της, το οποίο έχει συγκεντρώσει υψηλό ενδιαφέρον, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα τελευταία νέα της ηλεκτροκίνησης από την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα της εταιρίας. Η Avis, με στόχο να ενθαρρύνει τους οδηγούς να υιοθετήσουν περιβαλλοντικά φιλικές μετακινήσεις, έχει σχεδιάσει αποκλειστικές προσφορές μακροχρόνιας και βραχυχρόνιας μίσθωσης για ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα αυτοκινήτων, διαθέσιμες μόνο για τη διάρκεια της έκθεσης.

Εκσυγχρονισμός του στόλου

Πιστή στην αναπτυξιακή της στρατηγική, επενδύει σταθερά στον εκσυγχρονισμό του στόλου της και εξελίσσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία ετοιμοπαράδοτων ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Avis Easy Leasing

Παράλληλα, πρωτοπορεί στο τομέα του Leasing, καθώς δημιουργεί για πρώτη φορά προσφορές ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε τιμές που ανταγωνίζονται ακόμα και τα συμβατικά μοντέλα, μέσω της υπηρεσίας Avis Easy Leasing. Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρει την πιο εύκολη, ευέλικτη και 100% online διαδικασία δημιουργίας εξατομικευμένου πακέτου leasing, ακόμα και χωρίς προκαταβολή, για κάθε τύπο οχήματος, για όλους τους οδηγούς.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v