Έτσι κοιμούνται τα ζευγάρια που θέλουν να σώσουν το γάμο τους

Ο κακός ύπνος στα ζευγάρια μπορεί να χαλάσει… γάμους και μια γυναίκα στα social media υποστηρίζει ότι βρήκε τη λύση.

Έτσι κοιμούνται τα ζευγάρια που θέλουν να σώσουν το γάμο τους

Μια γυναίκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δοκίμασε τη λεγόμενη «σκανδιναβική μέθοδο ύπνου» ανέφερε πως μπορεί εύκολα να σώσει πολλούς γάμους.

Το βόρειο τμήμα της Ευρώπης φημίζεται για το εντυπωσιακό Βόρειο Σέλας, τα έπιπλα που είναι έτοιμα για συναρμολόγηση, την όμορφα φτιαγμένη ποπ μουσική και για μερικές από τις πιο ευτυχισμένες χώρες στον κόσμο.

Εκτός από αυτά όμως, φαίνεται πώς έχουν καταφέρει να βρουν την ιδανική μέθοδο για να κοιμάται κανείς αν είναι παντρεμένος.

Ποια είναι λοιπόν αυτή η «σκανδιναβική μέθοδος» όμως;

Η μέθοδος εστιάζει στις κουβέρτες και, όπως πολλοί άνθρωποι θα γνωρίζουν ήδη, το να μοιράζεσαι ένα κρεβάτι με κάποιον που κρατάει για πάρτη του τα σκεπάσματα δεν είναι ποτέ ιδανικό. Αλλά ευτυχώς υπάρχει λύση.

Η πρακτική έγινε δημοφιλής στη Δανία, τη Νορβηγία και τη Σουηδία εκεί όπου τα ζευγάρια αντί να χρησιμοποιούν μια μεγάλη κουβέρτα, χρησιμοποιούν δύο παπλώματα.

Σατανικό;

Η social media influencer Erica Stolman Dowdy μοιράστηκε ένα σχετικό βίντεο για τη «σκανδιναβική μέθοδο ύπνου», την οποία θεωρεί «απίστευτη ανακάλυψη» και απέκτησε πάνω από 3,3 εκατομμύρια προβολές.

Αναμένουμε να μας δείξει και πώς αντιμετωπίζουν οι Σκανδιναβοί το ροχαλητό του/της συντρόφου σε επόμενο βίντεο.

@ericastolmandowdy the Scandinavian sleep method is an absolute game changer. 10/10 recommend ☁️ #scandinaviansleepmethod #danishdesign #danishinterior ♬ original sound - Erica Stolman Dowdy

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v