Σε αυτά τα μπαρ σε Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Ελληνικό θα τα πιείς ωραία

Εναλλακτικά, κεφάτα, πολύχρωμα, ανήσυχα, για κοκτέιλ, για ποτά, για χορό, αυτά τα μπαρ στα Νότια θα σε καλύψουν πλήρως.

Σε αυτά τα μπαρ σε Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Ελληνικό θα τα πιείς ωραία

Σε κούρασε η Αθήνα και θες να δοκιμάσεις κατιτίς διαφορετικό για την νυχτερινή σου έξοδο; Μένεις Νότια και κουράζεσαι κάθε φορά στο πέρα δώθε κέντρο; Κανένα πρόβλημα. Η Ηλιούπολη, η Αργυρούπολη και το Ελληνικό σε περιμένουν για να πιάσεις θέση στα πιο κεφάτα, χαλαρά, και όμορφα μπαρ τους.

Σημειώνεις;

Radar Athens

Κοτζιά 22, Ηλιούπολη, τηλ: 21 0994 9678

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Radar_Athens (@radar_athens)

Νέα προσθήκη στην Ηλιούπολη που δεν πρέπει να ξεφύγει από το ραντάρ σου, το Ραντάρ βρίσκεται σε έναν μοντέρνο χώρο που για χρόνια λειτουργούσε ως ξυλουργείο και έχει κρατήσει το ιντάστριαλ παλιακό ύφος του κτιρίου με εμφανή μπετά, και ατμοσφαιρικούς φωτισμούς. Ανοίγει από το πρωί με specialty καφέ των Cafeistas και συνεχίζει ως πολύ αργά το βράδυ, με μουσικές που παίζουν από βινύλια και συνθέτουν ένα ιδανικό soundtrack για να πιείς το ποτό σου ή κάποιο από τα καλοφτιαγμένα κοκτέιλ της μπάρας, να χορέψεις αλλά και να κοινωνικοποιηθείς. Για τους φαν της craft μπίρας, στα ψυγεία του παίζουν ωραίες ετικέτες της Brewdog. Το απλό ποτό στα 7,5€.

Mpartoun

Αγγέλου Σικελιανού 69, Ηλιούπολη, τηλ: 21 0973 1355

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mpartoun Cafe Bar (@mpartoun_ilioupoli)

Ψάχνεις ένα χαλαρό και ευχάριστο μπαράκι για να τα πιείς χαλαρά με την παρέα; Το Mpartoun είναι όσο feelgood περιμένεις διαβάζοντας το όνομά του, αφού συνδυάζει την μπαρίστικη διάθεση με τα χρώματα των καρτούν στο εσωτερικό του, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει καλοφτιαγμένα κοκτέιλ για κάθε γούστο. Αν κάτσεις μέσα, θα πιάσεις τον εαυτό σου να χαζεύει αρκετή ώρα την υπέροχη διακόσμηση με τα comic strips στους τοίχους, ενώ αν πεινάσεις έχει ωραιότατη πίτσα, μπέργκερ και finger food για να τσιμπολογήσεις. Το απλό ποτό στα 6,5€.

Σπουργίτι

Διστόμου 8, Ηλιούπολη, τηλ: 2130017130

Στημένο με μεράκι και ρουστίκ στοιχεία στη διακόσμηση, το Σπουργίτι έχει χαλαρή ατμόσφαιρα, σερβίρει ωραία καφεδάκια το πρωί, αλλά και λαχταριστό brunch με επιλογές όπως open face sandwich με κρέμα αβοκάντο, βραστό αυγό και τσίλι και χειροποίητες pizzas, όπως αυτή με τη φρέσκια μοτσαρέλα και τον βασιλικό. Καθώς η μέρα περνά, στα τραπέζια καταφθάνουν Aperitivo Cocktails (λέγε με Aperol), κρασιά από εγχώριους αμπελώνες, αλλά και κλασικά ποτά σε ικανοποιητική ποικιλία. Τα ηχεία του παίζουν funk/soul μελωδίες, ενώ το απλό ποτό κοστίζει 7€.

Bonnie & Clyde

3ης Σεπτεμβρίου 4, Αργυρούπολη, τηλ: 21 1411 6609

Όμορφος χώρος με τραπεζάκια; Τσεκ. Σούπερ μουσικές για όσους αγαπούν την τζαζ και τα μπλουζ; Τσεκ. Καθαρά ποτά; Τσεκ. Ωραία κοκτέιλ; Τσεκ. Το Bonnie & Clyde τσεκάρει πολλά κουτάκια γι’ αυτό και αποτελεί σταθερή αξία για ντόπιους και μη που θέλουν να τα πουν και να τα πιούν ακούγοντας μουσικές που κάνουν καλό στη ψυχή. Συχνά πυκνά φιλοξενεί και αντίστοιχου μουσικού ύφους μπάντες – όπως πρόσφατα τους Blues Cargo – σε λάιβ που ανακοινώνονται από τη σελίδα του. Το απλό ποτό στα 7€.

Gaucho Athens

Λεωφ. Αλεξιουπόλεως 29, Αργυρούπολη, τηλ: 21 0990 1826

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gāucho (@gaucho_athens)

Θες λαχταριστό brunch; Θες μεσημεριανό; Θες και ένα ποτάκι για το βράδυ; Θες να δεις και κανένα λάιβ; Απ’ όλα έχει το all day Gaucho, το οποίο εδώ και κοντά δύο χρόνια αποτελεί σταθερό σημείο συνάντησης για κόσμο και κοσμάκη που θέλει να περάσει όμορφα κι ωραία. Τα Παρασκευοσαββατοκύριακα έχει διάφορους Djs που παίζουν από Disco μέχρι Funk και indie αναλόγως διάθεσης, ενώ τις καθημερινές μην απορήσεις αν πετύχεις κάποιο λάιβ από εγχώριες μπάντες. Αφέσου και θα περάσεις ωραιότατα. Το απλό ποτό κοστίζει 7€, τα κοκτέιλ κυμαίνονται στα 8-9€.

Οινόφλυξ

Κωνσταντινουπόλεως 31-37, Αργυρούπολη, τηλ: 693 840 4525

Πρωτότυπο όνομα, εξίσου ιδιαίτερο μπαρ. Αυτός ο Οινόφλυξ της Αργυρούπολης αγαπά πολύ συγκεκριμένα πράγματα και πολύ καλά κάνει: τα ψαγμένα ρούμια, το κρασί, και τις εγχώριες μπίρες. Όλα θα τα απολαύσεις σε έναν όμορφα διακοσμημένο χώρο, πιάνοντας θέση στην μπάρα του και χαζεύοντας τις δεκάδες ετικέτες ρουμιών, αλλά και κρασιών που την πλαισιώνουν. Αν πεινάσεις, θα σου βγάλει και εκλεκτές ποικιλίες τυριών και αλλαντικών για να συνοδεύσεις το κρασί σου – ή το ρούμι σου, γιατί όχι;. Το απλό ποτό στα 7€, το ποτήρι κρασί από 5€.

Kapu coffee-drinks-cocktails

Χαλδείας 34, Ελληνικό, τηλ.: 210 9606760

Μια ανάσα από το μετρό του Ελληνικού, και βρίσκεσαι σε μια αυλή που σε μεταφέρει σε κάποιο ορεινό χωριουδάκι της επαρχίας. Με το πηγαδάκι της, τη φύση της, την ηρεμία της. Σε μια αναπαλαιωμένη μονοκατοικία, το Kapu θαρρείς βρίσκεται κρυμμένο για τους γνώστες, που δεν χάνουν ευκαιρία να το επισκεφτούν με κάθε αφόρμη: για χαλαρές απογευματινές μπίρες, για καφέδες, αλλά και για ποτάρες τα βράδια, συνοδεία ωραίας (και ενίοτε λαιβ) μουσικής.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v